QUIMYTEC
Libros.
Artículos
Artículo 97 | |||||
---|---|---|---|---|---|
Título: | Facilitated transport of cobalt through bulk liquid membranes containimng diethylhexyl phosphoric acid | ||||
Revista: | DESALINATION | ||||
Año: | 2004 | ||||
Volumen: | 162 | Página Inicio: | 211 | Página Fin: | 215 |
Autores: |
|
Artículo 98 | |||||
---|---|---|---|---|---|
Título: | Reduction of sodium and chloride ion content in aqueous solutions by bulk liquid membranes: a kinetic approach | ||||
Revista: | DESALINATION | ||||
Año: | 2004 | ||||
Volumen: | 168 | Página Inicio: | 271 | Página Fin: | 275 |
Autores: |
|
Artículo 99 | |||||
---|---|---|---|---|---|
Título: | Sulfonated polyethersulfone membranes in the desalination of aqueous solutions | ||||
Revista: | DESALINATION | ||||
Año: | 2004 | ||||
Volumen: | 168 | Página Inicio: | 277 | Página Fin: | 282 |
Autores: |
|
Artículo 100 | |||||
---|---|---|---|---|---|
Título: | Surface hopping simulation of the vibrational relaxation of I2 in liquid xenon using the collective probabilies algorithm | ||||
Revista: | Journal of Chemical Physics | ||||
Año: | 2004 | ||||
Volumen: | 121 | Página Inicio: | 10611 | Página Fin: | 10622 |
Autores: |
|
Artículo 101 | |||||
---|---|---|---|---|---|
Título: | Racemisation of D(+)carnitine into L(-)-carnitine by Escherichia coli strains | ||||
Revista: | Process Biochemistry | ||||
Año: | 2003 | ||||
Volumen: | Página Inicio: | 287 | Página Fin: | 293 | |
Autores: |
|
Artículo 102 | |||||
---|---|---|---|---|---|
Título: | DFT study of the electronic structure Jahn Teller effect of the tetrabromomethane cation | ||||
Revista: | International Journal of Quantum Chemistry | ||||
Año: | 2003 | ||||
Volumen: | Página Inicio: | 414 | Página Fin: | 417 | |
Autores: |
|
Artículo 103 | |||||
---|---|---|---|---|---|
Título: | Theoretical study of low-lying elec tronic states of BP molecule | ||||
Revista: | Chemical Physics Letters | ||||
Año: | 2003 | ||||
Volumen: | Página Inicio: | 720 | Página Fin: | 724 | |
Autores: |
|
Artículo 104 | |||||
---|---|---|---|---|---|
Título: | Color properties and stability of betacyanins from Opuntia fruits | ||||
Revista: | Journal of Agricultural and Food Chemistry | ||||
Año: | 2003 | ||||
Volumen: | Página Inicio: | 2772 | Página Fin: | 2776 | |
Autores: |
|
Artículo 105 | |||||
---|---|---|---|---|---|
Título: | SCREENING AND MASS-SPECTRAL CONFIRMATION OF BETALAINS IN CACTUS PEARS | ||||
Revista: | CHROMATOGRAPHIA | ||||
Año: | 2002 | ||||
Volumen: | Página Inicio: | 591 | Página Fin: | 595 | |
Autores: |
|
Artículo 106 | |||||
---|---|---|---|---|---|
Título: | MODELING OF THE BIOTRANSFORMATION OF CROTONOBETAINE INTO L-(-)-CARNITINE BY Escherichia coli STRAINS | ||||
Revista: | BIOTECHNOLOGY AND BIOENGINEERING | ||||
Año: | 2002 | ||||
Volumen: | Página Inicio: | 764 | Página Fin: | 775 | |
Autores: |
|
Artículo 107 | |||||
---|---|---|---|---|---|
Título: | INCREASED ACTIVITY OF GLUCOSE DEHYDROGENASE CO-IMMOBILIZED WITH A REDOX MEDIATOR IN A BIOREACTOR WITH ELECTROCHEMICAL NAD+ REGENEGRATION | ||||
Revista: | BIOTECHNOLOGY LETTERS | ||||
Año: | 2002 | ||||
Volumen: | Página Inicio: | 1227 | Página Fin: | 1232 | |
Autores: |
|
Artículo 108 | |||||
---|---|---|---|---|---|
Título: | Microbial Inactivation of paprika by a high-temperature short-time treatment. Influence on color properties | ||||
Revista: | Journal of Agricultural and Food Chemistry | ||||
Año: | 2002 | ||||
Volumen: | Página Inicio: | 1435 | Página Fin: | 1440 | |
Autores: |
|