Postrecolección y Refrigeración

Libros.

Artículos

Artículo 133
Título: Combined sustainable sanitising treatments to reduce Echerichia coli and Salmonella enteritidis growth on fresh-cut kailan-hybrid broccoli.
Revista: Food Control
Año: 2015
Volumen: Página Inicio: 312Página Fin: 317
Autores:
  • MARTÍNEZ HERNÁNDEZ, GINÉS BENITO
  • NAVARRO RICO, JAVIER
  • GÓMEZ DI MARCO, PERLA AZUCENA
  • OTÓN ALCARAZ, MARIANO
  • ARTÉS CALERO, FRANCISCO
  • ARTÉS HERNÁNDEZ, FRANCISCO DE ASÍS
Artículo 134
Título: Chemical quality parameters and bioactive compounds content of Brazilian berries
Revista: Food Science and Technology (Campinas)
Año: 2015
Volumen: Página Inicio: 502Página Fin: 508
Autores:
  • SEGANTINI , DANIELA MOTA
  • FALAGÁN SAMA, NATALIA
  • LEONEL , SARITA
  • MODESTO , J.H.
  • TAKATA , WILLIAM H.S.
  • ARTÉS CALERO, FRANCISCO
Artículo 135
Título: Deficit irrigation strategies combined with controlled atmosphere preserve quality in early peaches
Revista: Food Science and Technology International
Año: 2015
Volumen: Página Inicio: 547Página Fin: 556
Autores:
  • FALAGÁN SAMA, NATALIA
  • ARTÉS CALERO, FRANCISCO
  • GÓMEZ DI MARCO, PERLA AZUCENA
  • ARTÉS HERNÁNDEZ, FRANCISCO DE ASÍS
  • CONEJERO PUENTE , WENCESLAO
  • AGUAYO GIMÉNEZ, ENCARNACIÓN PILAR
Artículo 136
Título: Ozone gas greatly reduced the survival of carob moth larvae in stored date palm fruit
Revista: J. New Sci Agric Biotechnol
Año: 2015
Volumen: Página Inicio: 567Página Fin: 573
Autores:
  • JEMNI , M
  • OTÓN ALCARAZ, MARIANO
  • SOUZA , M
  • DHOUIBI , M.H.
  • FERCHICHI , A
  • ARTÉS CALERO, FRANCISCO
Artículo 137
Título: Deficit irrigation strategies enhance health-promoting compounds through the intensification of specific enzymes in early peaches
Revista: Journal of the Science of Food and Agriculture
Año: 2015
Volumen: Página Inicio: 1803Página Fin: 1813
Autores:
  • FALAGÁN SAMA, NATALIA
  • ARTÉS CALERO, FRANCISCO
  • GÓMEZ DI MARCO, PERLA AZUCENA
  • ARTÉS HERNÁNDEZ, FRANCISCO DE ASÍS
  • CONEJERO PUENTE , WENCESLAO
  • AGUAYO GIMÉNEZ, ENCARNACIÓN PILAR
Artículo 138
Título: Quality changes of fresh-cut pomegranate arils during shelf life as affected by deficit irrigation and postharvest vapour treatments
Revista: Journal of the Science of Food and Agriculture
Año: 2015
Volumen: Página Inicio: 2325Página Fin: 2336
Autores:
  • PEÑA ESTEVEZ, M. ELISA
  • GÓMEZ DI MARCO, PERLA AZUCENA
  • ARTÉS CALERO, FRANCISCO
  • AGUAYO GIMÉNEZ, ENCARNACIÓN PILAR
  • MARTÍNEZ HERNÁNDEZ, GINÉS BENITO
  • OTÓN ALCARAZ, MARIANO
  • GALINDO , ALEJANDRO
  • ARTÉS HERNÁNDEZ, FRANCISCO DE ASÍS
Artículo 139
Título: Long-term impact of deficit irrigation on the physical quality of berries in ‘Crimson Seedless’ table grapes. Journal of the Science of Food and Agriculture
Revista: Journal of the Science of Food and Agriculture
Año: 2015
Volumen: 95 (2)Página Inicio: 2510Página Fin: 2520
Autores:
  • CONESA SAURA, Mª DEL ROSARIO
  • DE LA ROSA SÁNCHEZ, JOSÉ MARÍA
  • ARTÉS HERNÁNDEZ, FRANCISCO DE ASÍS
  • DODD , IAN C.
  • DOMINGO MIGUEL, RAFAEL
  • PÉREZ PASTOR, ALEJANDRO
Artículo 140
Título: Phytoprostanes in almods: identification, cuantification and impact on cultivars and type of cultivation
Revista: RSC Advances
Año: 2015
Volumen: 5Página Inicio: 51233Página Fin: 51241
Autores:
  • CARRASCO DEL AMOR, ANA
  • COLLADO , JACINTA
  • AGUAYO GIMÉNEZ, ENCARNACIÓN PILAR
  • GUY , A.
  • GALANO , J.M.
  • DURAND , T.
  • GIL IZQUIERDO, ÁNGEL
Artículo 141
Título: Deficit irrigation strategies combined with controlled atmosphere preserve quality in early peaches.
Revista: Food Science and Technology International
Año: 2014
Volumen: Página Inicio: 1Página Fin: 1
Autores:
  • FALAGÁN SAMA, NATALIA
  • ARTÉS CALERO, FRANCISCO
  • GÓMEZ DI MARCO, PERLA AZUCENA
  • ARTÉS HERNÁNDEZ, FRANCISCO DE ASÍS
  • CONEJERO PUENTE , WENCESLAO
  • AGUAYO GIMÉNEZ, ENCARNACIÓN PILAR
Artículo 142
Título: Fruit quality of Colombian guava (Psidium guajava L.) during ripening in environments with different altitude
Revista: Journal of Food, Agriculture and Environment
Año: 2014
Volumen: 12Página Inicio: 1Página Fin: 6
Autores:
  • SOLARTE , MARÍA ELENA
  • MELGAREJO MUÑOZ, LUZ MARINA
  • MARTÍNEZ , ORLANDO
  • HERNÁNDEZ GÓMEZ , MARÍA SOLEDAD
  • FERNÁNDEZ TRUJILLO, JUAN PABLO
Artículo 143
Título: Quality changes of fresh-cut pomegranate arils during shelf life as affected by deficit irrigation and postharvest vapour treatments
Revista: Journal of the Science of Food and Agriculture
Año: 2014
Volumen: Página Inicio: 1Página Fin: 10
Autores:
  • PEÑA ESTÉVEZ, MARIA ELISA
  • AGUAYO GIMÉNEZ, ENCARNACIÓN PILAR
  • MARTÍNEZ HERNÁNDEZ, GINÉS BENITO
  • GALINDO , ALEJANDRO
  • ARTÉS CALERO, FRANCISCO
  • ARTÉS HERNÁNDEZ, FRANCISCO DE ASÍS
  • GÓMEZ DI MARCO, PERLA AZUCENA
Artículo 144
Título: Effect of storage time and temperature on the physicochemical and sensory characteristics of commercial apricot jam
Revista: Food Chemistry
Año: 2014
Volumen: 145Página Inicio: 23Página Fin: 27
Autores:
  • TOUATI , N.
  • TARAZONA DÍAZ, MARTHA PATRICIA
  • AGUAYO GIMÉNEZ, ENCARNACIÓN PILAR
  • LOUAILECHE , H.