Postrecolección y Refrigeración
![](https://www.upct.es/imagenes/estructura/icon_flechas.gif)
Artículos
Artículo 169 | |||||
---|---|---|---|---|---|
Título: | Assessment of by-products from fresh-cut products for reuse as bioactive compounds | ||||
Revista: | Food Science and Technology International | ||||
Año: | 2013 | ||||
Volumen: | 19 | Página Inicio: | 439 | Página Fin: | 446 |
Autores: |
|
Artículo 170 | |||||
---|---|---|---|---|---|
Título: | Quality characteristics of Moroccan sweet paprika (Capsicum annuum L.) at different sampling times | ||||
Revista: | Ciencia e Tecnologia de Alimentos | ||||
Año: | 2013 | ||||
Volumen: | 33 | Página Inicio: | 577 | Página Fin: | 583 |
Autores: |
|
Artículo 171 | |||||
---|---|---|---|---|---|
Título: | Quality changes after vacuum-based and conventional industrial cooking of kailan-hybrid broccoli throughout retail cold storage : -714. | ||||
Revista: | LWT - Food Science and Technology. | ||||
Año: | 2013 | ||||
Volumen: | 50 | Página Inicio: | 707 | Página Fin: | 714 |
Autores: |
|
Artículo 172 | |||||
---|---|---|---|---|---|
Título: | Hot water, UV-C and superatmospheric oxygen packaging as hurdle techniques for keeping overall quality of fresh-cut pomegranate arils. | ||||
Revista: | Journal of the Science of Food and Agriculture. | ||||
Año: | 2013 | ||||
Volumen: | 93 | Página Inicio: | 1162 | Página Fin: | 1168 |
Autores: |
|
Artículo 173 | |||||
---|---|---|---|---|---|
Título: | Aroma volatiles as biomarkers of textural differences of at harvest in non-climacteric near-isogenic lines of melon | ||||
Revista: | Food Research International | ||||
Año: | 2013 | ||||
Volumen: | 54 | Página Inicio: | 1801 | Página Fin: | 1812 |
Autores: |
|
Artículo 174 | |||||
---|---|---|---|---|---|
Título: | Innovative cooking techniques for improving the overall quality of a kailan-hybrid broccoli | ||||
Revista: | Food and Bioprocess Technology | ||||
Año: | 2013 | ||||
Volumen: | 6(8) | Página Inicio: | 2135 | Página Fin: | 2149 |
Autores: |
|
Artículo 175 | |||||
---|---|---|---|---|---|
Título: | Suitability of three Galia melon cultivars and type of cut for fresh-cut elaboration industry | ||||
Revista: | Journal Science Food and Agriculture | ||||
Año: | 2013 | ||||
Volumen: | 93 | Página Inicio: | 3826 | Página Fin: | 3831 |
Autores: |
|
Artículo 176 | |||||
---|---|---|---|---|---|
Título: | Influence of acidification, pasteurization, centrifugation and storage time and temperature on watermelon juice quality. | ||||
Revista: | Journal Science Food and Agriculture | ||||
Año: | 2013 | ||||
Volumen: | 93 | Página Inicio: | 3863 | Página Fin: | 3869 |
Autores: |
|
Artículo 177 | |||||
---|---|---|---|---|---|
Título: | Watermelon juice: a potential functional drink for enhancing anaerobic performance and relieve muscle soreness in athletes | ||||
Revista: | Journal Agricultural and Food Chemistry | ||||
Año: | 2013 | ||||
Volumen: | 61 | Página Inicio: | 7522 | Página Fin: | 7528 |
Autores: |
|
Artículo 178 | |||||
---|---|---|---|---|---|
Título: | Chlorine dioxide dose, water quality and temperature affect the oxidative status of tomato processing water and its ability to inactivate Salmonella | ||||
Revista: | Food Control | ||||
Año: | 2012 | ||||
Volumen: | 26 | Página Inicio: | 28 | Página Fin: | 35 |
Autores: |
|
Artículo 179 | |||||
---|---|---|---|---|---|
Título: | Técnicas desinfectantes eco-innovadoras para preservar o potenciar los compuestos bioactivos en brócoli. | ||||
Revista: | HORTICULTURA | ||||
Año: | 2012 | ||||
Volumen: | 306 | Página Inicio: | 38 | Página Fin: | 41 |
Autores: |
|
Artículo 180 | |||||
---|---|---|---|---|---|
Título: | CHARACTERIZATION OF THE CYNARA EUROPEAN GENETIC RESOURCES | ||||
Revista: | Acta Horticulturae | ||||
Año: | 2012 | ||||
Volumen: | 942 | Página Inicio: | 89 | Página Fin: | 93 |
Autores: |
|