Postrecolección y Refrigeración

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Artículos

Artículo 169
Título: Assessment of by-products from fresh-cut products for reuse as bioactive compounds
Revista: Food Science and Technology International
Año: 2013
Volumen: 19Página Inicio: 439Página Fin: 446
Autores:
  • TARAZONA DÍAZ, MARTHA PATRICIA
  • AGUAYO GIMÉNEZ, ENCARNACIÓN PILAR
Artículo 170
Título: Quality characteristics of Moroccan sweet paprika (Capsicum annuum L.) at different sampling times
Revista: Ciencia e Tecnologia de Alimentos
Año: 2013
Volumen: 33Página Inicio: 577Página Fin: 583
Autores:
  • ZAKI , NAIMA
  • HAKMAOUI , ABDELMALEK
  • OUATMANE , AAZIZ
  • FERNÁNDEZ TRUJILLO, JUAN PABLO
Artículo 171
Título: Quality changes after vacuum-based and conventional industrial cooking of kailan-hybrid broccoli throughout retail cold storage : -714.
Revista: LWT - Food Science and Technology.
Año: 2013
Volumen: 50Página Inicio: 707Página Fin: 714
Autores:
  • MARTÍNEZ HERNÁNDEZ, GINÉS BENITO
  • ARTÉS HERNÁNDEZ, FRANCISCO DE ASÍS
  • GÓMEZ DI MARCO, PERLA AZUCENA
  • ARTÉS CALERO, FRANCISCO
Artículo 172
Título: Hot water, UV-C and superatmospheric oxygen packaging as hurdle techniques for keeping overall quality of fresh-cut pomegranate arils.
Revista: Journal of the Science of Food and Agriculture.
Año: 2013
Volumen: 93Página Inicio: 1162Página Fin: 1168
Autores:
  • MAGHOUMI , MASHAD
  • ARTÉS HERNÁNDEZ, FRANCISCO DE ASÍS
  • GÓMEZ DI MARCO, PERLA AZUCENA
  • ARTÉS CALERO, FRANCISCO
Artículo 173
Título: Aroma volatiles as biomarkers of textural differences of at harvest in non-climacteric near-isogenic lines of melon
Revista: Food Research International
Año: 2013
Volumen: 54Página Inicio: 1801Página Fin: 1812
Autores:
  • DOS SANTOS CARRILLO, NOÉLIA
  • BUESO SÁNCHEZ, MARÍA DEL CARMEN
  • FERNÁNDEZ TRUJILLO, JUAN PABLO
Artículo 174
Título: Innovative cooking techniques for improving the overall quality of a kailan-hybrid broccoli
Revista: Food and Bioprocess Technology
Año: 2013
Volumen: 6(8)Página Inicio: 2135Página Fin: 2149
Autores:
  • MARTÍNEZ HERNÁNDEZ, GINÉS BENITO
  • ARTÉS HERNÁNDEZ, FRANCISCO DE ASÍS
  • GÓMEZ DI MARCO, PERLA AZUCENA
  • GARCÍA GÓMEZ, PRESENTACIÓN
  • ARTÉS CALERO, FRANCISCO
Artículo 175
Título: Suitability of three Galia melon cultivars and type of cut for fresh-cut elaboration industry
Revista: Journal Science Food and Agriculture
Año: 2013
Volumen: 93Página Inicio: 3826Página Fin: 3831
Autores:
  • SILVEIRA GÓMEZ, ANA CECILIA
  • AGUAYO GIMÉNEZ, ENCARNACIÓN PILAR
  • ARTÉS CALERO, FRANCISCO
Artículo 176
Título: Influence of acidification, pasteurization, centrifugation and storage time and temperature on watermelon juice quality.
Revista: Journal Science Food and Agriculture
Año: 2013
Volumen: 93Página Inicio: 3863Página Fin: 3869
Autores:
  • TARAZONA DÍAZ, MARTHA PATRICIA
  • AGUAYO GIMÉNEZ, ENCARNACIÓN PILAR
Artículo 177
Título: Watermelon juice: a potential functional drink for enhancing anaerobic performance and relieve muscle soreness in athletes
Revista: Journal Agricultural and Food Chemistry
Año: 2013
Volumen: 61Página Inicio: 7522Página Fin: 7528
Autores:
  • TARAZONA DÍAZ, MARTHA PATRICIA
  • ALACID , F.
  • CARRASCO , M.
  • MARTÍNEZ , I.
  • AGUAYO GIMÉNEZ, ENCARNACIÓN PILAR
Artículo 178
Título: Chlorine dioxide dose, water quality and temperature affect the oxidative status of tomato processing water and its ability to inactivate Salmonella
Revista: Food Control
Año: 2012
Volumen: 26Página Inicio: 28Página Fin: 35
Autores:
  • LOPEZ VELASCO, G
  • TOMÁS CALLEJAS, ALEJANDRO
  • SBODIO , ADRIAN
  • ARTÉS HERNÁNDEZ, FRANCISCO DE ASÍS
  • SUSLOW , TREVOR
Artículo 179
Título: Técnicas desinfectantes eco-innovadoras para preservar o potenciar los compuestos bioactivos en brócoli.
Revista: HORTICULTURA
Año: 2012
Volumen: 306Página Inicio: 38Página Fin: 41
Autores:
  • ARTÉS CALERO, FRANCISCO
  • NAVARRO RICO, JAVIER
  • MARTÍNEZ HERNÁNDEZ, GINÉS BENITO
  • ARTÉS HERNÁNDEZ, FRANCISCO DE ASÍS
  • GÓMEZ DI MARCO, PERLA AZUCENA
Artículo 180
Título: CHARACTERIZATION OF THE CYNARA EUROPEAN GENETIC RESOURCES
Revista: Acta Horticulturae
Año: 2012
Volumen: 942Página Inicio: 89Página Fin: 93
Autores:
  • PAGNOTTA , M.A.
  • SACCARDO , F.
  • TEMPERINI , O
  • LO BIANCO , CHIARA
  • PIGNONE , D.
  • ARTÉS CALERO, FRANCISCO
  • GÓMEZ DI MARCO, PERLA AZUCENA
  • EGEA GILABERT, CATALINA
  • FERNÁNDEZ HERNÁNDEZ, JUAN ANTONIO