Postrecolección y Refrigeración
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Artículos
Artículo 205 | |||||
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Título: | A fast molecular non-destructive protocol for evaluating aerobic bacterial load on fresh-cut lettuce | ||||
Revista: | Food Science and Technology International | ||||
Año: | 2010 | ||||
Volumen: | 16 | Página Inicio: | 406 | Página Fin: | 415 |
Autores: |
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Artículo 206 | |||||
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Título: | Aroma profile of a collection of near-isogenic lines of melon | ||||
Revista: | Food Chemistry | ||||
Año: | 2010 | ||||
Volumen: | 118 | Página Inicio: | 815 | Página Fin: | 822 |
Autores: |
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Artículo 207 | |||||
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Título: | Emerging Sanitizers and Clean Room Packaging for Improving the Microbial Quality of Fresh-cut ¿Galia¿ Melon | ||||
Revista: | Food Control | ||||
Año: | 2010 | ||||
Volumen: | 21 | Página Inicio: | 863 | Página Fin: | 871 |
Autores: |
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Artículo 208 | |||||
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Título: | Quality of fresh-cut baby spinach grown under a floating trays system as affected by nitrogen fertilisation and innovative packaging treatments. | ||||
Revista: | Journal of the Science of Food and Agriculture | ||||
Año: | 2010 | ||||
Volumen: | 90 | Página Inicio: | 1089 | Página Fin: | 1097 |
Autores: |
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Artículo 209 | |||||
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Título: | Uncommon disorders and decay in near-isogenic lines of melon and reference cultivars | ||||
Revista: | Horticultura Brasileira | ||||
Año: | 2009 | ||||
Volumen: | en prensa | Página Inicio: | 1 | Página Fin: | 7 |
Autores: |
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Artículo 210 | |||||
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Título: | Quality of red sweet pepper fruit treated with 1-MCP during a simulated postharvest handling chain | ||||
Revista: | Food Science and Technology International | ||||
Año: | 2009 | ||||
Volumen: | 15 | Página Inicio: | 23 | Página Fin: | 30 |
Autores: |
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Artículo 211 | |||||
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Título: | Aroma volatiles associated with the senescence of climacteric or non-climacteric melon fruit | ||||
Revista: | Postharvest Biology and Technology | ||||
Año: | 2009 | ||||
Volumen: | 52 | Página Inicio: | 146 | Página Fin: | 155 |
Autores: |
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Artículo 212 | |||||
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Título: | Sustainable sanitation techniques for keeping quality and safety of fresh-cut plant commodities | ||||
Revista: | Postharvest Biology and Technology | ||||
Año: | 2009 | ||||
Volumen: | 51 | Página Inicio: | 287 | Página Fin: | 296 |
Autores: |
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Artículo 213 | |||||
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Título: | Sustainable sanitation techniques for keeping quality and safety of fresh-cut plant commodities. | ||||
Revista: | Postharvest Biology & Technology | ||||
Año: | 2009 | ||||
Volumen: | 51 | Página Inicio: | 287 | Página Fin: | 296 |
Autores: |
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Artículo 214 | |||||
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Título: | Postharvest fruit firmness behaviour of near-isogenic lines of melon | ||||
Revista: | Postharvest Biology and Technology | ||||
Año: | 2009 | ||||
Volumen: | 51 | Página Inicio: | 320 | Página Fin: | 326 |
Autores: |
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Artículo 215 | |||||
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Título: | Quality of fresh-cut spinach leaves as affected by UV-C radiation and storage temperature. | ||||
Revista: | Journal of the Science of Food and Agriculture | ||||
Año: | 2009 | ||||
Volumen: | 89 | Página Inicio: | 414 | Página Fin: | 421 |
Autores: |
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Artículo 216 | |||||
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Título: | Effect of UV-C radiation on quality of minimally processed spinach leaves. | ||||
Revista: | Journal of the Science of Food and Agriculture. | ||||
Año: | 2009 | ||||
Volumen: | 89(3): | Página Inicio: | 414 | Página Fin: | 421 |
Autores: |
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