Postrecolección y Refrigeración

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Artículo 157
Título: Nutritional quality changes throughout shelf-life of fresh-cut kailan-hybrid and 'Parthenon' broccoli as affected by temperature and atmosphere composition
Revista: Food Science and Technology International
Año: 2013
Volumen: Página Inicio: 125Página Fin: 128
Autores:
  • MARTÍNEZ HERNÁNDEZ, GINÉS BENITO
  • GÓMEZ DI MARCO, PERLA AZUCENA
  • ARTÉS CALERO, FRANCISCO
  • ARTÉS HERNÁNDEZ, FRANCISCO DE ASÍS
Artículo 158
Título: Combination of electrolysed water, UV-C and superatmospheric O2 packaging for improving fresh-cut broccoli quality
Revista: Postharvest Biology and Technology
Año: 2013
Volumen: 76Página Inicio: 125Página Fin: 134
Autores:
  • MARTÍNEZ HERNÁNDEZ, GINÉS BENITO
  • ARTÉS HERNÁNDEZ, FRANCISCO DE ASÍS
  • GÓMEZ DI MARCO, PERLA AZUCENA
  • FORMICA , ANA CAROLINA
  • ARTÉS CALERO, FRANCISCO
Artículo 159
Título: Induced changes in bioactive compounds of kailan–hybrid broccoli after innovative processing and storage
Revista: Journal of Functional Foods
Año: 2013
Volumen: 5(1)Página Inicio: 133Página Fin: 143
Autores:
  • MARTÍNEZ HERNÁNDEZ, GINÉS BENITO
  • ARTÉS HERNÁNDEZ, FRANCISCO DE ASÍS
  • GÓMEZ DI MARCO, PERLA AZUCENA
  • ARTÉS CALERO, FRANCISCO
Artículo 160
Título: Effect of sustained deficit irrigation on physicochemical properties, bioactive compounds and postharvest life of pomegranate fruit (cv. 'Mollar de Elche').
Revista: Postharvest Biology and Technology
Año: 2013
Volumen: 86Página Inicio: 171Página Fin: 180
Autores:
  • PEÑA ESTÉVEZ, MARIA ELISA
  • ARTÉS HERNÁNDEZ, FRANCISCO DE ASÍS
  • AGUAYO GIMÉNEZ, ENCARNACIÓN PILAR
  • MARTÍNEZ HERNÁNDEZ, GINÉS BENITO
  • GALINDO , ALEJANDRO
  • ARTÉS CALERO, FRANCISCO
  • GÓMEZ DI MARCO, PERLA AZUCENA
Artículo 161
Título: Effect of sustained deficit irrigation on physicochemical properties, bioactive compounds and postharvest life of pomegranate fruit (cv. Mollar de Elche)
Revista: Postharvest Biol Technol
Año: 2013
Volumen: Página Inicio: 171Página Fin: 180
Autores:
  • ARTÉS CALERO, FRANCISCO
  • PEÑA ESTEVEZ, M. ELISA
  • ARTÉS HERNÁNDEZ, FRANCISCO DE ASÍS
  • AGUAYO GIMÉNEZ, ENCARNACIÓN PILAR
  • MARTÍNEZ HERNÁNDEZ, GINÉS BENITO
  • GÓMEZ DI MARCO, PERLA AZUCENA
  • GALINDO , ALEJANDRO
Artículo 162
Título: Pre- and postharvest muskmelon fruit cracking: causes and potential remedies
Revista: HortTechnology
Año: 2013
Volumen: 23Página Inicio: 266Página Fin: 275
Autores:
  • FERNÁNDEZ TRUJILLO, JUAN PABLO
  • LESTER , GENE
  • DOS SANTOS CARRILLO, NOÉLIA
  • MARTÍNEZ LÓPEZ, JUAN ANTONIO
  • ESTEVA PASCUAL, JUAN
  • JIFON , JOHN L.
  • VARÓ VICEDO, PLÁCIDO
Artículo 163
Título: Comparative behaviour between kailan-hybrid and conventional fresh-cut broccoli throughout shelf-life
Revista: LWT-Food Science and Technology
Año: 2013
Volumen: 50Página Inicio: 298Página Fin: 305
Autores:
  • MARTÍNEZ HERNÁNDEZ, GINÉS BENITO
  • ARTÉS HERNÁNDEZ, FRANCISCO DE ASÍS
  • GÓMEZ DI MARCO, PERLA AZUCENA
  • ARTÉS CALERO, FRANCISCO
Artículo 164
Título: Shelf-life and quality attributes in fresh-cut Galia melon combined with fruit juices.
Revista: LWT, Food Science and Technology
Año: 2013
Volumen: 50Página Inicio: 343Página Fin: 350
Autores:
  • SILVEIRA GÓMEZ, ANA CECILIA
  • AGUAYO GIMÉNEZ, ENCARNACIÓN PILAR
  • ARTÉS CALERO, FRANCISCO
Artículo 165
Título: Effects of deficit irrigation applied during fruit growth of late mandarin trees on quality at harvest, cold storage and subsequent shelf-life
Revista: Scientia Horticulturae
Año: 2013
Volumen: 165Página Inicio: 344Página Fin: 351
Autores:
  • CONESA SAURA, Mª DEL ROSARIO
  • GARCÍA SALINAS, MARÍA DOLORES
  • DE LA ROSA SÁNCHEZ, JOSÉ MARÍA
  • FERNÁNDEZ TRUJILLO, JUAN PABLO
  • DOMINGO MIGUEL, RAFAEL
  • PÉREZ PASTOR, ALEJANDRO
Artículo 166
Título: Combined effect of heat treatment, UV-C and superatmospheric oxygen packaging on antioxidant and browning related enzymes of fresh-cut pomegranate arils
Revista: Food Science and Technology
Año: 2013
Volumen: 54Página Inicio: 389Página Fin: 396
Autores:
  • MAGHOUMI , MASHAD
  • GÓMEZ DI MARCO, PERLA AZUCENA
  • MOSTOFI , Y.
  • ZAMANI , Z.
  • ARTÉS HERNÁNDEZ, FRANCISCO DE ASÍS
  • ARTÉS CALERO, FRANCISCO
Artículo 167
Título: Combined effect of heat treatment, UV-C and superatmospheric oxygen packaging on antioxidant and browning related enzymes of fresh-cut pomegranate arils.
Revista: LWT - Food Science and Technology.
Año: 2013
Volumen: 54Página Inicio: 389Página Fin: 396
Autores:
  • MAGHOUMI , MASHAD
  • GÓMEZ DI MARCO, PERLA AZUCENA
  • MOSTOFI , Y.
  • ZAMANI , Z.
  • ARTÉS HERNÁNDEZ, FRANCISCO DE ASÍS
  • ARTÉS CALERO, FRANCISCO
Artículo 168
Título: Human metabolic fate of glucosinolates from kailan-hybrid broccoli. Differences between raw and microwaved consumption.
Revista: Food Research International
Año: 2013
Volumen: 53Página Inicio: 403Página Fin: 408
Autores:
  • MARTÍNEZ HERNÁNDEZ, GINÉS BENITO
  • GÓMEZ DI MARCO, PERLA AZUCENA
  • GARCÍA TALAVERA, NOELIA
  • ARTÉS HERNÁNDEZ, FRANCISCO DE ASÍS
  • SÁNCHEZ ALVAREZ, CARMEN
  • ARTÉS CALERO, FRANCISCO