Postrecolección y Refrigeración

Libros.

Artículos

Artículo 181
Título: Innovative cooking techniques for improving the overall quality of a kailan-hybrid broccoli
Revista: Food and Bioprocess Technology
Año: 2012
Volumen: 3Página Inicio: 100Página Fin: 110
Autores:
  • MARTÍNEZ HERNÁNDEZ, GINÉS BENITO
  • ARTÉS HERNÁNDEZ, FRANCISCO DE ASÍS
  • COLARES SOUZA, FRANCIANE
  • GÓMEZ DI MARCO, PERLA AZUCENA
  • GARCÍA GÓMEZ, PRESENTACIÓN
  • ARTÉS CALERO, FRANCISCO
Artículo 182
Título: GENETIC VARIABILITY IN TEN SPANISH CARDOON POPULATIONS AS ASSESSED BY MORPHOLOGICAL, AGRONOMICAL AND MOLECULAR ANALYSES
Revista: ACTA HORTICULTURAE
Año: 2012
Volumen: 942Página Inicio: 115Página Fin: 121
Autores:
  • GÓMEZ DI MARCO, PERLA AZUCENA
  • ESTEVA PASCUAL, JUAN
  • FERNÁNDEZ HERNÁNDEZ, JUAN ANTONIO
  • MACUA , J.I.
  • LAHOZ , INMACULADA
  • NIÑIROLA CAMPOY, DIANA
  • EGEA GILABERT, CATALINA
Artículo 183
Título: Combined effect of UV-C pretreatment and high oxygen packaging for keeping quality of fresh-cut tatsoi baby leaves
Revista: Innovative Food Science and Emerging Technologies
Año: 2012
Volumen: Página Inicio: 115Página Fin: 121
Autores:
  • ARTÉS CALERO, FRANCISCO
  • OTÓN ALCARAZ, MARIANO
  • TOMÁS CALLEJAS, ALEJANDRO
  • ARTÉS HERNÁNDEZ, FRANCISCO DE ASÍS
Artículo 184
Título: Genotyping Antirrhinum commercial varieties using miniature invertid-repeat transposable elements (MITEs)
Revista: Scientia Horticulturae
Año: 2012
Volumen: 144Página Inicio: 161Página Fin: 167
Autores:
  • WEISS , JULIA ROSL
  • GÓMEZ DI MARCO, PERLA AZUCENA
  • FERNÁNDEZ VALERA, JOSÉ MARÍA
  • EGEA GUTIÉRREZ-CORTINES, MARCOS
Artículo 185
Título: Comparative behavior between kailan-hybrid and conventional fresh-cut broccoli throughout shelf-life
Revista: LWTFood Science and Technology
Año: 2012
Volumen: Página Inicio: 298Página Fin: 305
Autores:
  • ARTÉS CALERO, FRANCISCO
  • MARTÍNEZ HERNÁNDEZ, GINÉS BENITO
  • ARTÉS HERNÁNDEZ, FRANCISCO DE ASÍS
  • GÓMEZ DI MARCO, PERLA AZUCENA
Artículo 186
Título: Evaluation of critical operating standards for chlorine dioxide in disinfection of dump tank and flume for fresh tomatoes
Revista: Journal of Food Protection
Año: 2012
Volumen: 75(2)Página Inicio: 304Página Fin: 313
Autores:
  • TOMÁS CALLEJAS, ALEJANDRO
  • LOPEZ VELASCO, G
  • VELADEZ , A
  • SBODIO , ADRIAN
  • ARTÉS HERNÁNDEZ, FRANCISCO DE ASÍS
  • DANYLUK , M
  • SUSLOW , TREVOR
Artículo 187
Título: Chlorine dioxide and chlorine effectiveness to prevent Escherichia coli O157:H7 and Salmonella cross-contamination on fresh-cut Red Chard
Revista: Food Control
Año: 2012
Volumen: Página Inicio: 325Página Fin: 332
Autores:
  • TOMÁS CALLEJAS, ALEJANDRO
  • LÓPEZ GÁLVEZ, FRANCISCO
  • SBODIO , ADRIAN
  • ARTÉS CALERO, FRANCISCO
  • ARTÉS HERNÁNDEZ, FRANCISCO DE ASÍS
  • SUSLOW , TREVOR
Artículo 188
Título: Hot water, UV-C and superatmospheric oxygen packaging as hurdle techniques for keeping overall quality of fresh-cut pomegranate arils.
Revista: Journal of the Science of Food and Agriculture
Año: 2012
Volumen: Página Inicio: 345Página Fin: 352
Autores:
  • MAGHOUMOI , MAHSHAD
  • ARTÉS HERNÁNDEZ, FRANCISCO DE ASÍS
  • MOSTOFI , Y.
  • ZAMANI , Z.
  • ARTÉS CALERO, FRANCISCO
Artículo 189
Título: Criomicroscopía electrónica de barrido aplicada al estudio de la ultraestructura de las bayas de uva de mesa y sus alteraciones
Revista: VITAE
Año: 2012
Volumen: 19(suplm)Página Inicio: 366Página Fin: 370
Autores:
  • FERNÁNDEZ TRUJILLO, JUAN PABLO
  • MARTÍNEZ LÓPEZ, JUAN ANTONIO
Artículo 190
Título: Innovative cooking techniques for improving the overall quality of a kailan-hybrid broccoli. Food and Bioprocess Technology
Revista: Food and Bioprocess Technology
Año: 2012
Volumen: Página Inicio: 451Página Fin: 463
Autores:
  • MARTÍNEZ HERNÁNDEZ, GINÉS BENITO
  • ARTÉS HERNÁNDEZ, FRANCISCO DE ASÍS
  • COLARES SOUZA, FRANCIANE
  • GARCÍA GÓMEZ, PRESENTACIÓN
  • ARTÉS CALERO, FRANCISCO
Artículo 191
Título: Optimization of acidified sodium chlorite assessment to improve quality of fresh-cut tatsoi baby leaves
Revista: Journal of the Science of Food and Agriculture
Año: 2012
Volumen: Página Inicio: 877Página Fin: 885
Autores:
  • TOMÁS CALLEJAS, ALEJANDRO
  • LOPEZ VELASCO, G
  • ARTÉS CALERO, FRANCISCO
  • ARTÉS HERNÁNDEZ, FRANCISCO DE ASÍS
Artículo 192
Título: Calcium salts and heat treatment for quality retention of fresh-cut ‘Galia’ melon.
Revista: Postharvest Biology and Technology October
Año: 2011
Volumen: 62Página Inicio: 77Página Fin: 84
Autores:
  • SILVEIRA GOMEZ, ANA CECILIA
  • AGUAYO GIMÉNEZ, ENCARNACIÓN PILAR
  • CHISARI , MARCO
  • ARTÉS CALERO, FRANCISCO