Postrecolección y Refrigeración
![](https://www.upct.es/imagenes/estructura/icon_flechas.gif)
Artículos
Artículo 181 | |||||
---|---|---|---|---|---|
Título: | Innovative cooking techniques for improving the overall quality of a kailan-hybrid broccoli | ||||
Revista: | Food and Bioprocess Technology | ||||
Año: | 2012 | ||||
Volumen: | 3 | Página Inicio: | 100 | Página Fin: | 110 |
Autores: |
|
Artículo 182 | |||||
---|---|---|---|---|---|
Título: | GENETIC VARIABILITY IN TEN SPANISH CARDOON POPULATIONS AS ASSESSED BY MORPHOLOGICAL, AGRONOMICAL AND MOLECULAR ANALYSES | ||||
Revista: | ACTA HORTICULTURAE | ||||
Año: | 2012 | ||||
Volumen: | 942 | Página Inicio: | 115 | Página Fin: | 121 |
Autores: |
|
Artículo 183 | |||||
---|---|---|---|---|---|
Título: | Combined effect of UV-C pretreatment and high oxygen packaging for keeping quality of fresh-cut tatsoi baby leaves | ||||
Revista: | Innovative Food Science and Emerging Technologies | ||||
Año: | 2012 | ||||
Volumen: | Página Inicio: | 115 | Página Fin: | 121 | |
Autores: |
|
Artículo 184 | |||||
---|---|---|---|---|---|
Título: | Genotyping Antirrhinum commercial varieties using miniature invertid-repeat transposable elements (MITEs) | ||||
Revista: | Scientia Horticulturae | ||||
Año: | 2012 | ||||
Volumen: | 144 | Página Inicio: | 161 | Página Fin: | 167 |
Autores: |
|
Artículo 185 | |||||
---|---|---|---|---|---|
Título: | Comparative behavior between kailan-hybrid and conventional fresh-cut broccoli throughout shelf-life | ||||
Revista: | LWTFood Science and Technology | ||||
Año: | 2012 | ||||
Volumen: | Página Inicio: | 298 | Página Fin: | 305 | |
Autores: |
|
Artículo 186 | |||||
---|---|---|---|---|---|
Título: | Evaluation of critical operating standards for chlorine dioxide in disinfection of dump tank and flume for fresh tomatoes | ||||
Revista: | Journal of Food Protection | ||||
Año: | 2012 | ||||
Volumen: | 75(2) | Página Inicio: | 304 | Página Fin: | 313 |
Autores: |
|
Artículo 187 | |||||
---|---|---|---|---|---|
Título: | Chlorine dioxide and chlorine effectiveness to prevent Escherichia coli O157:H7 and Salmonella cross-contamination on fresh-cut Red Chard | ||||
Revista: | Food Control | ||||
Año: | 2012 | ||||
Volumen: | Página Inicio: | 325 | Página Fin: | 332 | |
Autores: |
|
Artículo 188 | |||||
---|---|---|---|---|---|
Título: | Hot water, UV-C and superatmospheric oxygen packaging as hurdle techniques for keeping overall quality of fresh-cut pomegranate arils. | ||||
Revista: | Journal of the Science of Food and Agriculture | ||||
Año: | 2012 | ||||
Volumen: | Página Inicio: | 345 | Página Fin: | 352 | |
Autores: |
|
Artículo 189 | |||||
---|---|---|---|---|---|
Título: | Criomicroscopía electrónica de barrido aplicada al estudio de la ultraestructura de las bayas de uva de mesa y sus alteraciones | ||||
Revista: | VITAE | ||||
Año: | 2012 | ||||
Volumen: | 19(suplm) | Página Inicio: | 366 | Página Fin: | 370 |
Autores: |
|
Artículo 190 | |||||
---|---|---|---|---|---|
Título: | Innovative cooking techniques for improving the overall quality of a kailan-hybrid broccoli. Food and Bioprocess Technology | ||||
Revista: | Food and Bioprocess Technology | ||||
Año: | 2012 | ||||
Volumen: | Página Inicio: | 451 | Página Fin: | 463 | |
Autores: |
|
Artículo 191 | |||||
---|---|---|---|---|---|
Título: | Optimization of acidified sodium chlorite assessment to improve quality of fresh-cut tatsoi baby leaves | ||||
Revista: | Journal of the Science of Food and Agriculture | ||||
Año: | 2012 | ||||
Volumen: | Página Inicio: | 877 | Página Fin: | 885 | |
Autores: |
|
Artículo 192 | |||||
---|---|---|---|---|---|
Título: | Calcium salts and heat treatment for quality retention of fresh-cut Galia melon. | ||||
Revista: | Postharvest Biology and Technology October | ||||
Año: | 2011 | ||||
Volumen: | 62 | Página Inicio: | 77 | Página Fin: | 84 |
Autores: |
|