Postrecolección y Refrigeración
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Artículos
Artículo 241 | |||||
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Título: | Quality retention and potential shelf life of fresh-cut lemons as affected by cut type and temperature | ||||
Revista: | Postharvest Biology & Technology | ||||
Año: | 2007 | ||||
Volumen: | 43(2) | Página Inicio: | 245 | Página Fin: | 254 |
Autores: |
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Artículo 242 | |||||
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Título: | Extracción convencional de oleorresina de pimentón dulce y picante II. Puntos críticos y requerimientos comerciales | ||||
Revista: | Grasas y Aceites | ||||
Año: | 2007 | ||||
Volumen: | 58 | Página Inicio: | 327 | Página Fin: | 333 |
Autores: |
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Artículo 243 | |||||
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Título: | EXTENDING THE SHELF LIFE OF KOHLRABI STEMS BY MODIFIED ATMOSPHERE PACKAGING | ||||
Revista: | JOURNAL OF FOOD SCIENCE | ||||
Año: | 2007 | ||||
Volumen: | 40 | Página Inicio: | 397 | Página Fin: | 403 |
Autores: |
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Artículo 244 | |||||
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Título: | MODIFIED ATMOSPHERE PACKAGING IMPROVED QUALITY OF KOHLRABI STEMS. | ||||
Revista: | LEBENSMITTEL WISS TECHNOLOGY | ||||
Año: | 2007 | ||||
Volumen: | 40 | Página Inicio: | 397 | Página Fin: | 403 |
Autores: |
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Artículo 245 | |||||
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Título: | Necrotrophic fungi associated with epidermal microcracking caused by chilling injury in pickling cucumber fruit | ||||
Revista: | Pesquisa Agropecuaria Brasileira | ||||
Año: | 2007 | ||||
Volumen: | 42 | Página Inicio: | 593 | Página Fin: | 598 |
Autores: |
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Artículo 246 | |||||
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Título: | Mapping fruit susceptibility to postharvest physiological disorders and decay using a collection of near-isogenic lines of melon | ||||
Revista: | Journal of the American Society for Horticultural Science | ||||
Año: | 2007 | ||||
Volumen: | 132 | Página Inicio: | 739 | Página Fin: | 748 |
Autores: |
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Artículo 247 | |||||
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Título: | ENRICHED OZONE ATMOSPHERE ENHANCES BIOACTIVE PHENOLICS IN SEEDLESS TABLE GRAPES AFTER PROLONGED SHELF LIFE | ||||
Revista: | JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURAL | ||||
Año: | 2007 | ||||
Volumen: | 87 | Página Inicio: | 824 | Página Fin: | 831 |
Autores: |
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Artículo 248 | |||||
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Título: | Antioxidant enzyme activities in strawberry fruit under high carbon dioxide atmospheres | ||||
Revista: | Food Chemistry | ||||
Año: | 2007 | ||||
Volumen: | 104 | Página Inicio: | 1425 | Página Fin: | 1429 |
Autores: |
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Artículo 249 | |||||
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Título: | Effect of deficit irrigation on apricot fruit quality at harvest and during storage | ||||
Revista: | Journal of the Science of Food and Agriculture | ||||
Año: | 2007 | ||||
Volumen: | 87 | Página Inicio: | 2409 | Página Fin: | 2415 |
Autores: |
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Artículo 250 | |||||
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Título: | Ultrastructure of the onset of chilling injury in cucumber fruit | ||||
Revista: | Journal of Applied Botany and Food Quality | ||||
Año: | 2006 | ||||
Volumen: | 80 | Página Inicio: | 1 | Página Fin: | 2 |
Autores: |
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Artículo 251 | |||||
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Título: | EFFECT OF HOT WATER TREATMENT AND VARIOUS CALCIUM SALTS ON QUALITY OF FRESH-CUT 'AMARILLO' MELON | ||||
Revista: | Postharvest Biology and Technology | ||||
Año: | 2006 | ||||
Volumen: | 1 | Página Inicio: | 1 | Página Fin: | 17 |
Autores: |
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Artículo 252 | |||||
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Título: | Cucumber fruit quality affected by soilless system, crop age and preharvest climatic conditions during two consecutive seasons | ||||
Revista: | Scientia Horticulturae | ||||
Año: | 2006 | ||||
Volumen: | 110(1) | Página Inicio: | 68 | Página Fin: | 78 |
Autores: |
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