Postrecolección y Refrigeración

Libros.

Artículos

Artículo 277
Título: Controlled atmosphere enhanced postharvest green celery quality
Revista: Postharvest Biology Technol.
Año: 2004
Volumen: 32 (2)Página Inicio: 203Página Fin: 209
Autores:
  • GÓMEZ DI MARCO, PERLA AZUCENA
  • ARTÉS CALERO, FRANCISCO
Artículo 278
Título: Keeping quality of green celery as affected by modified atmosphere packaging. Eur
Revista: J. Hort. Sci.
Año: 2004
Volumen: 69 (5)Página Inicio: 215Página Fin: 219
Autores:
  • GÓMEZ DI MARCO, PERLA AZUCENA
  • ARTÉS CALERO, FRANCISCO
Artículo 279
Título: Improved keeping quality of minimally fresh processed celery sticks by modified atmosphere packaging
Revista: J. Food Sci. Technol.
Año: 2004
Volumen: 38, 4Página Inicio: 323Página Fin: 329
Autores:
  • GÓMEZ DI MARCO, PERLA AZUCENA
  • ARTÉS CALERO, FRANCISCO
Artículo 280
Título: Keeping quality and safety of minimal fresh processed melon.
Revista: European Food Research and Technology
Año: 2003
Volumen: Página Inicio: 494Página Fin: 499
Autores:
  • AGUAYO GIMÉNEZ, ENCARNACIÓN PILAR
  • ARTÉS CALERO, FRANCISCO
Artículo 281
Título: UV-C radiation as a novel technique for keeping quality of fresh processed 'Lollo rosso' lettuce
Revista: Food Research International
Año: 2003
Volumen: Página Inicio: 739Página Fin: 746
Autores:
  • ARTÉS CALERO, FRANCISCO
Artículo 282
Título: Combined ultraviolet-C and modified atmosphere packaging treatments for reducing microbial growth of fresh processed lettuce
Revista: Lebensmittel-Wissenschaft und-Technologie
Año: 2003
Volumen: Página Inicio: 779Página Fin: 786
Autores:
  • ARTÉS CALERO, FRANCISCO
Artículo 283
Título: Quality changes during refrigerated storage of arazá fruit treated with 1-MCP
Revista: HortScience
Año: 2003
Volumen: Página Inicio: 851Página Fin: 851
Autores:
  • HERNÁNDEZ GÓMEZ , MARIA SOLEDAD
  • GALLEGOGIRALDO , LINA MARCELA
  • BARRERA , JAIME ALBERTO
  • MARTÍNEZ , ORLANDO
  • FERNÁNDEZ TRUJILLO, JUAN PABLO
Artículo 284
Título: Capsaicinoids content of five hot pepper accessions from a germplasm bank of the Colombian Amazonic
Revista: HortScience
Año: 2003
Volumen: Página Inicio: 856Página Fin: 856
Autores:
  • HERNÁNDEZ GÓMEZ , MARÍA SOLEDAD
  • JARAMILLO , K.
  • APONTE , LIGIA
  • MELGAREJO , LUZ MARINA
  • BARRERA , JAIME ALBERTO
  • FERNÁNDEZ TRUJILLO, JUAN PABLO
Artículo 285
Título: Quality and enhancement of bioactive phenolics in cv. Napoleon table grapes exposed to different postharvest gaseous treatments
Revista: Journal of Agricultural and Food Chemistry
Año: 2003
Volumen: Página Inicio: 5290Página Fin: 5295
Autores:
  • ARTÉS HERNÁNDEZ, FRANCISCO DE ASÍS
  • ARTÉS CALERO, FRANCISCO
  • TOMÁS BARBERÁN , FRANCISCO
Artículo 286
Título: Peroxidase activity and superficial scald development in apple fruit
Revista: Journal of Agricultural and Food Chemistry
Año: 2003
Volumen: Página Inicio: 7182Página Fin: 7186
Autores:
  • BROWN , SUSAN K.
  • FERNÁNDEZ TRUJILLO, JUAN PABLO
  • WATKINS , CHRIS B.
  • NOCK , JACQUELINE F.
  • KUPFERMAN , EUGENE
Artículo 287
Título: Quality changes in fresh cut tomato as affected by modified atmosphere packaging
Revista: Postharvest Biology and Technology
Año: 2002
Volumen: Página Inicio: 199Página Fin: 207
Autores:
  • GIL , M. ISABEL
  • CONESA , M. ANGELES
  • ARTÉS CALERO, FRANCISCO
Artículo 288
Título: Quality and physiological changes of fennel under controlled atmosphere storage
Revista: European Food Research & Technology
Año: 2002
Volumen: Página Inicio: 216Página Fin: 220
Autores:
  • ARTÉS CALERO, FRANCISCO
  • ESCALONA CONTRERAS , VICTOR HUGO
  • ARTÉS HERNÁNDEZ, FRANCISCO DE ASÍS