Postrecolección y Refrigeración
Libros.
Artículos
Artículo 313 | |||||
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Título: | Effect of controlled atmosphere and temperature on the quality maintenance of minimally processed 'Galia' melon | ||||
Revista: | Acta Horticulturae | ||||
Año: | 2018 | ||||
Volumen: | 1209 | Página Inicio: | 426 | Página Fin: | 430 |
Autores: |
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Artículo 314 | |||||
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Título: | Evaluation of the anthocyanin content of asaí fruits, E. precatoria, from the northern Amazon, in two successive stages of maturity | ||||
Revista: | Acta Horticulturae | ||||
Año: | 2018 | ||||
Volumen: | 1194 | Página Inicio: | 499 | Página Fin: | 503 |
Autores: |
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Artículo 315 | |||||
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Título: | Using tangential microfiltration to produce a beverage from asaí (Euterpe precatoria) | ||||
Revista: | Acta Horticulturae | ||||
Año: | 2018 | ||||
Volumen: | 1205 | Página Inicio: | 509 | Página Fin: | 514 |
Autores: |
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Artículo 316 | |||||
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Título: | Overall quality of minimally processed faba bean seeds stored in MAP | ||||
Revista: | Acta Horticulturae | ||||
Año: | 2018 | ||||
Volumen: | 1194 | Página Inicio: | 513 | Página Fin: | 518 |
Autores: |
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Artículo 317 | |||||
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Título: | Functional beverages made from Amazonian fruits | ||||
Revista: | Acta Horticulturae | ||||
Año: | 2018 | ||||
Volumen: | 1205 | Página Inicio: | 515 | Página Fin: | 520 |
Autores: |
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Artículo 318 | |||||
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Título: | Antimicrobial properties of edible coatings enriched with natural additives on fresh-cut peaches | ||||
Revista: | Acta Horticulturae | ||||
Año: | 2018 | ||||
Volumen: | 1194 | Página Inicio: | 519 | Página Fin: | 526 |
Autores: |
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Artículo 319 | |||||
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Título: | Use of a response surface method for the enzymatic treatment of copoazú pulp (Theobroma grandiflorum) | ||||
Revista: | Acta Horticulturae | ||||
Año: | 2018 | ||||
Volumen: | 1205 | Página Inicio: | 521 | Página Fin: | 526 |
Autores: |
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Artículo 320 | |||||
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Título: | Characterization and epiphytic microbial load changes of a fresh vegetables purple smoothie during shelf life | ||||
Revista: | Acta Horticulturae | ||||
Año: | 2018 | ||||
Volumen: | 1194 | Página Inicio: | 569 | Página Fin: | 574 |
Autores: |
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Artículo 321 | |||||
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Título: | High hydrostatic pressure treatments for keeping quality of orange vegetables smoothies | ||||
Revista: | Acta Horticulturae | ||||
Año: | 2018 | ||||
Volumen: | 1194 | Página Inicio: | 575 | Página Fin: | 580 |
Autores: |
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Artículo 322 | |||||
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Título: | Passive modified atmosphere packaging and chilling storage for keeping overall quality of dates | ||||
Revista: | Acta Horticulturae | ||||
Año: | 2018 | ||||
Volumen: | 1194 | Página Inicio: | 673 | Página Fin: | 680 |
Autores: |
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Artículo 323 | |||||
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Título: | Physical treatment to preserve the bioactive compounds on 'Deglet Noor' palm. | ||||
Revista: | Acta Horticulturae | ||||
Año: | 2018 | ||||
Volumen: | 1194 | Página Inicio: | 867 | Página Fin: | 872 |
Autores: |
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Artículo 324 | |||||
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Título: | Variation in the fatty acid profile and quality of Hass avocados preserved during cold storage | ||||
Revista: | Acta Horticulturae | ||||
Año: | 2018 | ||||
Volumen: | 1194 | Página Inicio: | 1007 | Página Fin: | 1010 |
Autores: |
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