Postrecolección y Refrigeración
Libros.
Artículos
Artículo 265 |
---|
Título: |
Shelf life and overall quality of minimally processed pomegranate arils modified atmosphere packaged and treated with UV-C |
Revista: |
POSTHARVEST BIOLOGY AND TECHNOLOGY |
Año: |
2005 |
Volumen: |
37 | Página Inicio: |
174 | Página Fin: |
185 |
Autores: |
- ALLENDE PRIETO, ANA
- ARTÉS CALERO, FRANCISCO
|
Artículo 266 |
---|
Título: |
Processing lines and alternative techniques to prolong the shelf life of minimally fresh processed leafy vegetables |
Revista: |
European Journal of Horticultural Sciences |
Año: |
2005 |
Volumen: |
70(5) | Página Inicio: |
231 | Página Fin: |
245 |
Autores: |
- ALLENDE PRIETO, ANA
- ARTÉS CALERO, FRANCISCO
|
Artículo 267 |
---|
Título: |
Improved keeping quality of minimally fresh processed celery sticks by modified atmosphere packaging. |
Revista: |
International Journal of Food Science and Technology. |
Año: |
2005 |
Volumen: |
38, 4 | Página Inicio: |
323 | Página Fin: |
329 |
Autores: |
- ARTÉS CALERO, FRANCISCO
- GÓMEZ DI MARCO, PERLA AZUCENA
|
Artículo 268 |
---|
Título: |
Respiration rate and ethylene production of fresh cut lettuce as affected by cutting grade |
Revista: |
Agricultural and Food Science |
Año: |
2005 |
Volumen: |
14(4) | Página Inicio: |
354 | Página Fin: |
361 |
Autores: |
- MARTÍNEZ LÓPEZ, JUAN ANTONIO
- ARTÉS CALERO, FRANCISCO
- CHIESA , ANGEL
- TOVAR MARTÍNEZ, FRANCISCA
|
Artículo 269 |
---|
Título: |
Gas composition and temperature affects quality of fresh-cut fennel. |
Revista: |
Hortscience |
Año: |
2005 |
Volumen: |
40(3) | Página Inicio: |
737 | Página Fin: |
739 |
Autores: |
- ARTÉS HERNÁNDEZ, FRANCISCO DE ASÍS
- ARTÉS CALERO, FRANCISCO
|
Artículo 270 |
---|
Título: |
Quality and physiological changes of fresh-cut kohlrabi |
Revista: |
Hortscience In press |
Año: |
2004 |
Volumen: |
| Página Inicio: |
1 | Página Fin: |
10 |
Autores: |
- ARTÉS HERNÁNDEZ, FRANCISCO DE ASÍS
- ARTÉS CALERO, FRANCISCO
|
Artículo 271 |
---|
Título: |
Mejora en la conservación de la lechuga acogollada mediante envases de polipropileno no perforado |
Revista: |
Agrochimica |
Año: |
2004 |
Volumen: |
XLVIII | Página Inicio: |
1 | Página Fin: |
13 |
Autores: |
- MARTÍNEZ LÓPEZ, JUAN ANTONIO
- ARTÉS CALERO, FRANCISCO
|
Artículo 272 |
---|
Título: |
Microbial and quality changes in fresh-cut Baby spinach stored under MAP and super atmospheric oxygen condition |
Revista: |
Postharvest Biol Techno |
Año: |
2004 |
Volumen: |
32 (1) | Página Inicio: |
51 | Página Fin: |
59 |
Autores: |
- ARTÉS CALERO, FRANCISCO
- WANG , LICAI
- LUO A., Y.
|
Artículo 273 |
---|
Título: |
Alternative atmosphere treatments for keeping quality of "Autumn seedless" table grape during long term cold storage |
Revista: |
Postharvest Biol Technol. |
Año: |
2004 |
Volumen: |
31 | Página Inicio: |
59 | Página Fin: |
67 |
Autores: |
- AGUAYO GIMÉNEZ, ENCARNACIÓN PILAR
- ARTÉS HERNÁNDEZ, FRANCISCO DE ASÍS
- ARTÉS CALERO, FRANCISCO
|
Artículo 274 |
---|
Título: |
Quality of commercial fresh processed red lettuce throughout the production chain and shelf life |
Revista: |
Inter J Food Microbiol |
Año: |
2004 |
Volumen: |
91 (2) | Página Inicio: |
109 | Página Fin: |
117 |
Autores: |
- ARTÉS CALERO, FRANCISCO
- AGUAYO GIMÉNEZ, ENCARNACIÓN PILAR
|
Artículo 275 |
---|
Título: |
Modified atmosphere packaging inhibits browning in fennel. |
Revista: |
Lebensmittel Wissenschaft und ¿Technol |
Año: |
2004 |
Volumen: |
37:1 | Página Inicio: |
115 | Página Fin: |
121 |
Autores: |
- ARTÉS CALERO, FRANCISCO
- AGUAYO GIMÉNEZ, ENCARNACIÓN PILAR
|
Artículo 276 |
---|
Título: |
Metabolic behavior and quality changes of whole and fresh processed melon |
Revista: |
J Food Sci. |
Año: |
2004 |
Volumen: |
69 (4) | Página Inicio: |
148 | Página Fin: |
155 |
Autores: |
- ARTÉS CALERO, FRANCISCO
- AGUAYO GIMÉNEZ, ENCARNACIÓN PILAR
|