Postrecolección y Refrigeración

Libros.

Artículos

Artículo 265
Título: Shelf life and overall quality of minimally processed pomegranate arils modified atmosphere packaged and treated with UV-C
Revista: POSTHARVEST BIOLOGY AND TECHNOLOGY
Año: 2005
Volumen: 37Página Inicio: 174Página Fin: 185
Autores:
  • ALLENDE PRIETO, ANA
  • ARTÉS CALERO, FRANCISCO
Artículo 266
Título: Processing lines and alternative techniques to prolong the shelf life of minimally fresh processed leafy vegetables
Revista: European Journal of Horticultural Sciences
Año: 2005
Volumen: 70(5)Página Inicio: 231Página Fin: 245
Autores:
  • ALLENDE PRIETO, ANA
  • ARTÉS CALERO, FRANCISCO
Artículo 267
Título: Improved keeping quality of minimally fresh processed celery sticks by modified atmosphere packaging.
Revista: International Journal of Food Science and Technology.
Año: 2005
Volumen: 38, 4Página Inicio: 323Página Fin: 329
Autores:
  • ARTÉS CALERO, FRANCISCO
  • GÓMEZ DI MARCO, PERLA AZUCENA
Artículo 268
Título: Respiration rate and ethylene production of fresh cut lettuce as affected by cutting grade
Revista: Agricultural and Food Science
Año: 2005
Volumen: 14(4)Página Inicio: 354Página Fin: 361
Autores:
  • MARTÍNEZ LÓPEZ, JUAN ANTONIO
  • ARTÉS CALERO, FRANCISCO
  • CHIESA , ANGEL
  • TOVAR MARTÍNEZ, FRANCISCA
Artículo 269
Título: Gas composition and temperature affects quality of fresh-cut fennel.
Revista: Hortscience
Año: 2005
Volumen: 40(3)Página Inicio: 737Página Fin: 739
Autores:
  • ARTÉS HERNÁNDEZ, FRANCISCO DE ASÍS
  • ARTÉS CALERO, FRANCISCO
Artículo 270
Título: Quality and physiological changes of fresh-cut kohlrabi
Revista: Hortscience In press
Año: 2004
Volumen: Página Inicio: 1Página Fin: 10
Autores:
  • ARTÉS HERNÁNDEZ, FRANCISCO DE ASÍS
  • ARTÉS CALERO, FRANCISCO
Artículo 271
Título: Mejora en la conservación de la lechuga acogollada mediante envases de polipropileno no perforado
Revista: Agrochimica
Año: 2004
Volumen: XLVIIIPágina Inicio: 1Página Fin: 13
Autores:
  • MARTÍNEZ LÓPEZ, JUAN ANTONIO
  • ARTÉS CALERO, FRANCISCO
Artículo 272
Título: Microbial and quality changes in fresh-cut Baby spinach stored under MAP and super atmospheric oxygen condition
Revista: Postharvest Biol Techno
Año: 2004
Volumen: 32 (1)Página Inicio: 51Página Fin: 59
Autores:
  • ARTÉS CALERO, FRANCISCO
  • WANG , LICAI
  • LUO A., Y.
Artículo 273
Título: Alternative atmosphere treatments for keeping quality of "Autumn seedless" table grape during long term cold storage
Revista: Postharvest Biol Technol.
Año: 2004
Volumen: 31Página Inicio: 59Página Fin: 67
Autores:
  • AGUAYO GIMÉNEZ, ENCARNACIÓN PILAR
  • ARTÉS HERNÁNDEZ, FRANCISCO DE ASÍS
  • ARTÉS CALERO, FRANCISCO
Artículo 274
Título: Quality of commercial fresh processed red lettuce throughout the production chain and shelf life
Revista: Inter J Food Microbiol
Año: 2004
Volumen: 91 (2)Página Inicio: 109Página Fin: 117
Autores:
  • ARTÉS CALERO, FRANCISCO
  • AGUAYO GIMÉNEZ, ENCARNACIÓN PILAR
Artículo 275
Título: Modified atmosphere packaging inhibits browning in fennel.
Revista: Lebensmittel Wissenschaft und ¿Technol
Año: 2004
Volumen: 37:1Página Inicio: 115Página Fin: 121
Autores:
  • ARTÉS CALERO, FRANCISCO
  • AGUAYO GIMÉNEZ, ENCARNACIÓN PILAR
Artículo 276
Título: Metabolic behavior and quality changes of whole and fresh processed melon
Revista: J Food Sci.
Año: 2004
Volumen: 69 (4)Página Inicio: 148Página Fin: 155
Autores:
  • ARTÉS CALERO, FRANCISCO
  • AGUAYO GIMÉNEZ, ENCARNACIÓN PILAR