Postrecolección y Refrigeración

Libros.

Artículos

Artículo 229
Título: Application of whole genome amplification and quantitative PCR for detection and quantification of spoilage yeasts in orange juice
Revista: International Journal of Food Microbiology.
Año: 2008
Volumen: 126Página Inicio: 195Página Fin: 201
Autores:
  • RENARD , ANGELIQUE
  • GÓMEZ DI MARCO, PERLA AZUCENA
  • EGEA GUTIÉRREZ-CORTINES, MARCOS
  • WEISS , JULIA ROSL
Artículo 230
Título: EFFECT OF HOT WATER TREATMENT AND VARIOUS CALCIUM SALTS ON QUALITY OF FRESH-CUT 'AMARILLO' MELON
Revista: POSTHARVEST BIOLOGY AND TECHNOLOGY
Año: 2008
Volumen: 47Página Inicio: 397Página Fin: 406
Autores:
  • AGUAYO GIMÉNEZ, ENCARNACIÓN PILAR
  • ARTÉS CALERO, FRANCISCO
Artículo 231
Título: Alternative Sanitizers as Substitution of Chlorine Use on Fresh-cut ¿Galia¿ (Cucumis melo var. catalupensis) Melon.
Revista: Journal of Food Science
Año: 2008
Volumen: 73Página Inicio: 405Página Fin: 411
Autores:
  • AGUAYO GIMÉNEZ, ENCARNACIÓN PILAR
  • ARTÉS CALERO, FRANCISCO
Artículo 232
Título: Candidate genes and QTLs for fruit ripening and softening in melon.
Revista: Theoretical and Applied Genetics
Año: 2008
Volumen: 116Página Inicio: 589Página Fin: 602
Autores:
  • MORENO , EDUARD
  • OBANDO ULLOA, JAVIER MAURICIO
  • DOS SANTOS CARRILLO, NOÉLIA
  • FERNÁNDEZ TRUJILLO, JUAN PABLO
Artículo 233
Título: Physiological behavior and quality traits during fruit growth of four Amazonic hot pepper accessions
Revista: Journal of the Science and Food and Agriculture
Año: 2008
Volumen: 88Página Inicio: 847Página Fin: 857
Autores:
  • MARTÍNEZ , ORLANDO
  • FERNÁNDEZ TRUJILLO, JUAN PABLO
Artículo 234
Título: QUALITY CHANGES OF FRESH-CUT KOHLRABI STICKS UNDER MODIFIED ATMOSPHERE PACKAGING
Revista: Journal of Food Science
Año: 2007
Volumen: 40Página Inicio: 1Página Fin: 5
Autores:
  • AGUAYO GIMÉNEZ, ENCARNACIÓN PILAR
  • ARTÉS CALERO, FRANCISCO
Artículo 235
Título: Estimating the genetic architecture of fruit quality traits in melon (Cucumis melo L.) using a genomic library of Near-Isogenic Lines
Revista: Journal of the American Society for Horticultural Science
Año: 2007
Volumen: 132Página Inicio: 1Página Fin: 10
Autores:
  • FERNÁNDEZ TRUJILLO, JUAN PABLO
  • OBANDO ULLOA, JAVIER MAURICIO
  • MARTÍNEZ LÓPEZ, JUAN ANTONIO
  • ALARCÓN VERA, ANTONIO LUIS
  • EDUARDO , IBÁN
  • ARÚS , PERE
  • ALVAREZ , JOSÉ MARÍA
  • VAN DER KNAAP , ESTHER
  • MONFORTE , ANTONIO JOSÉ
Artículo 236
Título: Respiration rates of fresh-cut bell peppers under supertamospheric and low oxygen combined or not with high carbon dioxide.
Revista: Postharvest Biology & Technology
Año: 2007
Volumen: 45(1): Página Inicio: 81Página Fin: 88
Autores:
  • VERLINDEN , BERT
  • ARTÉS HERNÁNDEZ, FRANCISCO DE ASÍS
  • NICOLAI , BART
  • ARTÉS CALERO, FRANCISCO
Artículo 237
Título: Extracción convencional de oleorresina de pimentón dulce y picante I. Generalidades, composición, proceso e innovaciones y aplicaciones
Revista: Grasas y Aceites
Año: 2007
Volumen: 58Página Inicio: 152Página Fin: 163
Autores:
  • FERNÁNDEZ TRUJILLO, JUAN PABLO
Artículo 238
Título: Physical, physiological and microbial deterioration of minimally fresh processed fruits and vegetables.
Revista: Food Science and Technology International
Año: 2007
Volumen: 3Página Inicio: 177Página Fin: 188
Autores:
  • ARTÉS CALERO, FRANCISCO
  • GÓMEZ DI MARCO, PERLA AZUCENA
  • ARTÉS HERNÁNDEZ, FRANCISCO DE ASÍS
Artículo 239
Título: Behavior of arazá fruit quality traits during growth, development and ripening
Revista: Scientia Horticulturae
Año: 2007
Volumen: 111Página Inicio: 220Página Fin: 227
Autores:
  • MARTÍNEZ , ORLANDO
  • FERNÁNDEZ TRUJILLO, JUAN PABLO
Artículo 240
Título: High oxygen combined with high carbon dioxide improves microbial and sensory quality of fresh-cut peppers. . ¿.
Revista: Postharvest Biology & Technology
Año: 2007
Volumen: 43(2)Página Inicio: 230Página Fin: 237
Autores:
  • ARTÉS HERNÁNDEZ, FRANCISCO DE ASÍS
  • GEYSEN , SABINE
  • NICOLAI , BART
  • ARTÉS CALERO, FRANCISCO