Postrecolección y Refrigeración
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Artículos
Artículo 229 | |||||
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Título: | Application of whole genome amplification and quantitative PCR for detection and quantification of spoilage yeasts in orange juice | ||||
Revista: | International Journal of Food Microbiology. | ||||
Año: | 2008 | ||||
Volumen: | 126 | Página Inicio: | 195 | Página Fin: | 201 |
Autores: |
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Artículo 230 | |||||
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Título: | EFFECT OF HOT WATER TREATMENT AND VARIOUS CALCIUM SALTS ON QUALITY OF FRESH-CUT 'AMARILLO' MELON | ||||
Revista: | POSTHARVEST BIOLOGY AND TECHNOLOGY | ||||
Año: | 2008 | ||||
Volumen: | 47 | Página Inicio: | 397 | Página Fin: | 406 |
Autores: |
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Artículo 231 | |||||
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Título: | Alternative Sanitizers as Substitution of Chlorine Use on Fresh-cut ¿Galia¿ (Cucumis melo var. catalupensis) Melon. | ||||
Revista: | Journal of Food Science | ||||
Año: | 2008 | ||||
Volumen: | 73 | Página Inicio: | 405 | Página Fin: | 411 |
Autores: |
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Artículo 232 | |||||
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Título: | Candidate genes and QTLs for fruit ripening and softening in melon. | ||||
Revista: | Theoretical and Applied Genetics | ||||
Año: | 2008 | ||||
Volumen: | 116 | Página Inicio: | 589 | Página Fin: | 602 |
Autores: |
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Artículo 233 | |||||
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Título: | Physiological behavior and quality traits during fruit growth of four Amazonic hot pepper accessions | ||||
Revista: | Journal of the Science and Food and Agriculture | ||||
Año: | 2008 | ||||
Volumen: | 88 | Página Inicio: | 847 | Página Fin: | 857 |
Autores: |
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Artículo 234 | |||||
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Título: | QUALITY CHANGES OF FRESH-CUT KOHLRABI STICKS UNDER MODIFIED ATMOSPHERE PACKAGING | ||||
Revista: | Journal of Food Science | ||||
Año: | 2007 | ||||
Volumen: | 40 | Página Inicio: | 1 | Página Fin: | 5 |
Autores: |
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Artículo 235 | |||||
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Título: | Estimating the genetic architecture of fruit quality traits in melon (Cucumis melo L.) using a genomic library of Near-Isogenic Lines | ||||
Revista: | Journal of the American Society for Horticultural Science | ||||
Año: | 2007 | ||||
Volumen: | 132 | Página Inicio: | 1 | Página Fin: | 10 |
Autores: |
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Artículo 236 | |||||
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Título: | Respiration rates of fresh-cut bell peppers under supertamospheric and low oxygen combined or not with high carbon dioxide. | ||||
Revista: | Postharvest Biology & Technology | ||||
Año: | 2007 | ||||
Volumen: | 45(1): | Página Inicio: | 81 | Página Fin: | 88 |
Autores: |
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Artículo 237 | |||||
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Título: | Extracción convencional de oleorresina de pimentón dulce y picante I. Generalidades, composición, proceso e innovaciones y aplicaciones | ||||
Revista: | Grasas y Aceites | ||||
Año: | 2007 | ||||
Volumen: | 58 | Página Inicio: | 152 | Página Fin: | 163 |
Autores: |
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Artículo 238 | |||||
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Título: | Physical, physiological and microbial deterioration of minimally fresh processed fruits and vegetables. | ||||
Revista: | Food Science and Technology International | ||||
Año: | 2007 | ||||
Volumen: | 3 | Página Inicio: | 177 | Página Fin: | 188 |
Autores: |
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Artículo 239 | |||||
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Título: | Behavior of arazá fruit quality traits during growth, development and ripening | ||||
Revista: | Scientia Horticulturae | ||||
Año: | 2007 | ||||
Volumen: | 111 | Página Inicio: | 220 | Página Fin: | 227 |
Autores: |
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Artículo 240 | |||||
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Título: | High oxygen combined with high carbon dioxide improves microbial and sensory quality of fresh-cut peppers. . ¿. | ||||
Revista: | Postharvest Biology & Technology | ||||
Año: | 2007 | ||||
Volumen: | 43(2) | Página Inicio: | 230 | Página Fin: | 237 |
Autores: |
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