Ingeniería del Frío y de la Seguridad Alimentaria

Listado de congresos del grupo de investigación

37
Título: Bioactive compounds changes of a green vegetable smoothie after thermal treatments and during shelf life.
Congreso: VIII International Postharvest Symposium: Enhancing Supply Chain and Consumer Benefits - Ethical and
Fecha: 21-JUN-16
Lugar de celebración: Cartagena
Participantes:
  • CASTILLEJO MONTOYA, NOELIA
  • MARTÍNEZ HERNÁNDEZ, GINÉS BENITO
  • GÓMEZ DI MARCO, PERLA AZUCENA
  • AGUAYO GIMÉNEZ, ENCARNACIÓN PILAR
  • BERNABEU , JAVIER
  • ARTÉS CALERO, FRANCISCO
  • ARTÉS HERNÁNDEZ, FRANCISCO DE ASÍS
38
Título: High hydrostatic pressure treatments for keeping quality of orange coloured vegetables smoothies.
Congreso: VIII International Postharvest Symposium: Enhancing Supply Chain and Consumer Benefits - Ethical and
Fecha: 21-JUN-16
Lugar de celebración: Cartagena
Participantes:
  • FORMICA DE OLIVEIRA, ANNA CAROLINA
  • MARTÍNEZ HERNÁNDEZ, GINÉS BENITO
  • DÍAZ LÓPEZ, VICENTE
  • OTÓN ALCARAZ, MARIANO
  • ARTÉS CALERO, FRANCISCO
  • ARTÉS HERNÁNDEZ, FRANCISCO DE ASÍS
39
Título: Innovative and sustainable postharvest treatments to control physiological disorders and decay in lemon fruit during long transport and commercialization.
Congreso: VIII International Postharvest Symposium: Enhancing Supply Chain and Consumer Benefits - Ethical and
Fecha: 21-JUN-16
Lugar de celebración: Cartagena
Participantes:
  • MARTÍNEZ HERNÁNDEZ, GINÉS BENITO
  • GÓMEZ DI MARCO, PERLA AZUCENA
  • ORIHUEL IRANZO, BENITO
  • BRETÓ , JORGE
  • ARTÉS HERNÁNDEZ, FRANCISCO DE ASÍS
  • ARTÉS CALERO, FRANCISCO
40
Título: A heuristic method to optimize high-dimensional expensive problems - application to the dynamic optimization of a WWTP
Congreso: ECMI2016 The 19th European Conference on Mathematics for Industry
Fecha: 13-JUN-16
Lugar de celebración: Santiago de Compostela
Participantes:
  • GARRE PÉREZ, ALBERTO
  • FERNÁNDEZ ESCÁMEZ, PABLO SALVADOR
  • RODRÍGUEZ BANGA, JULIO
  • EGEA LARROSA, JOSÉ ALBERTO
41
Título: MAP packaging with essential oils vapours increases the shelf-life of refrigerated sea bream fillets
Congreso: VIII Congreso Ibérico - VI Congreso Iberoamericano de Ciencias y Técnicas del Frío, CYTEF2016
Fecha: 04-MAY-16
Lugar de celebración: uNIVERSIDAD DE COIMBRA, COIMBRA
Participantes:
  • LÓPEZ GÓMEZ, ANTONIO
  • ROS CHUMILLAS, MARÍA
  • LOPEZ CANOVAS, AMANDA ESPERANZA
  • GARCIA AYALA, ALFONSA
  • MATÉ SÁNCHEZ DE VAL, JAVIER ALEJANDRO
  • SOTO JOVER, SONIA
42
Título: La descontaminación superficial con vapores de aceites esenciales aumenta la vida útil del limón refrigerado
Congreso: VIII Congreso Ibérico - VI Congreso Iberoamericano de Ciencias y Técnicas del Frío, CYTEF2016
Fecha: 04-MAY-16
Lugar de celebración: Universidad de Coimbra, COIMBRA
Participantes:
  • LÓPEZ GÓMEZ, ANTONIO
  • SOTO JOVER, SONIA
  • BOLUDA AGUILAR, MARÍA
43
Título: Surface decontamination with essential oil nanoemulsion and ultraclean MAP packaging increases the shelf-life of refrigerated fresh cut pineapple
Congreso: VIII Congreso Ibérico - VI Congreso Iberoamericano de Ciencias y Técnicas del Frío, CYTEF2016
Fecha: 04-MAY-16
Lugar de celebración: Universidad de Coimbra, COIMBRA
Participantes:
  • LÓPEZ GÓMEZ, ANTONIO
  • ROS CHUMILLAS, MARÍA
  • MATÉ SÁNCHEZ DE VAL, JAVIER ALEJANDRO
  • SOTO JOVER, SONIA
  • ANTOLINOS LÓPEZ, VERA
44
Título: Liquid ice with an anaesthetic additive improves animal welfare in farmed sea bream during stunning and slaughtering
Congreso: VIII Congreso Ibérico - VI Congreso Iberoamericano de Ciencias y Técnicas del Frío, CYTEF2016
Fecha: 04-MAY-16
Lugar de celebración: Universidad de Coimbra, Coimbra
Participantes:
  • LOPEZ CANOVAS, AMANDA ESPERANZA
  • MULERO MENDEZ, VICTOR
  • ROS CHUMILLAS, MARÍA
  • GARCIA AYALA, ALFONSA
  • LÓPEZ GÓMEZ, ANTONIO
45
Título: The use of multivariate analysis as a method for obtaining a more reliable shelf-life estimation of fresh-cut produce: a study on pineapple.
Congreso: III ISHS International Conference on Fresh-cut Produce
Fecha: 13-SEP-15
Lugar de celebración: Davis
Participantes:
  • AMODIO , MARIA LUISA
  • DEROSSI , ANTONIO
  • MASTRANDREA , NADIA
  • MARTÍNEZ HERNÁNDEZ, GINÉS BENITO
  • COLELLI , GIANCARLO
46
Título: Overall Quality of Minimally Processed Pea Seeds
Congreso: III International Conference on Fresh-cut Produce
Fecha: 13-SEP-15
Lugar de celebración: Davis
Participantes:
  • COLLADO MARÍN, ELENA
  • ARTÉS HERNÁNDEZ, FRANCISCO DE ASÍS
  • NAVARRO SEGURA, LAURA
  • ARTÉS CALERO, FRANCISCO
  • AGUAYO GIMÉNEZ, ENCARNACIÓN PILAR
  • FERNÁNDEZ HERNÁNDEZ, JUAN ANTONIO
  • GÓMEZ DI MARCO, PERLA AZUCENA
47
Título: Quality Changes of Green Vegetables Smoothies During Shelf Life
Congreso: III International Conference on Fresh-cut Produce
Fecha: 13-SEP-15
Lugar de celebración: Davis (California)
Participantes:
  • CASTILLEJO MONTOYA, NOELIA
  • MARTÍNEZ HERNÁNDEZ, GINÉS BENITO
  • GÓMEZ DI MARCO, PERLA AZUCENA
  • ARTÉS CALERO, FRANCISCO
  • AGUAYO GIMÉNEZ, ENCARNACIÓN PILAR
  • SÁNCHEZ ÁLVAREZ, CARMEN
  • ARTÉS HERNÁNDEZ, FRANCISCO DE ASÍS
48
Título: The use of cardboard box with smart active internal lining and wrapping with active biopolymer film for enhancing the shelf life and safety of fresh broccoli
Congreso: 24 th Int. Congress of Refrigeration ICR 2015
Fecha: 20-AUG-15
Lugar de celebración: Yokohama
Participantes:
  • LÓPEZ GÓMEZ, ANTONIO
  • BOLUDA AGUILAR, MARÍA
  • SOTO JOVER, SONIA
  • ANTOLINOS LÓPEZ, VERA
  • MARTÍNEZ HERNÁNDEZ, GINÉS BENITO