Ingeniería del Frío y de la Seguridad Alimentaria

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Artículos

Artículo 1
Título: Different model hypotheses are needed to account for qualitative variability in the response of two strains of Salmonella spp. under dynamic conditions
Revista: Food Research International
Año: 2022
Volumen: 158Página Inicio: 1Página Fin: 10
Autores:
  • GEORGALIS , LEONIDAS
  • PSAROULAKI , ANNA
  • AZNAR SAMPER, MARÍA ARANZAZU
  • FERNÁNDEZ ESCÁMEZ, PABLO SALVADOR
  • GARRE , ALBERTO
Artículo 2
Título: Functional food obtained from fermentation of broccoli by-products (stalk): Metagenomics profile and glucosinolate and phenolic compounds characterization by LC-ESI-QqQ-MS/MS
Revista: LWT
Año: 2022
Volumen: 169Página Inicio: 1Página Fin: 11
Autores:
  • SALAS-MILLÁN , JOSÉ ÁNGEL
  • AZNAR SAMPER, MARÍA ARANZAZU
  • CONESA GALLEGO, ENCARNACIÓN
  • CONESA-BUENO , ANDRÉS
  • AGUAYO GIMÉNEZ, ENCARNACIÓN PILAR
Artículo 3
Título: Application of High Hydrostatic Pressure in fresh purple smoothie: Microbial inactivation kinetic modelling and qualitative studies
Revista: Food Science and Technology International
Año: 2022
Volumen: Página Inicio: 1Página Fin: 11
Autores:
  • GONZÁLEZ-TEJEDOR , GERARDO
  • GARRE , ALBERTO
  • EGEA LARROSA, JOSÉ ALBERTO
  • AZNAR SAMPER, MARÍA ARANZAZU
  • ARTÉS HERNÁNDEZ, FRANCISCO DE ASÍS
  • FERNÁNDEZ ESCÁMEZ, PABLO SALVADOR
Artículo 4
Título: Enrichment of glucosinolate and carotenoid contents of mustard sprouts by using green elicitors during germination
Revista: Journal of Food Composition and Analysis
Año: 2022
Volumen: 110Página Inicio: 104546Página Fin: 104561
Autores:
  • ARTÉS HERNÁNDEZ, FRANCISCO DE ASÍS
  • MIRANDA-MOLINA , FRANCISCO DANIEL
  • KLUG , TÂMMILA VENZKE
  • MARTÍNEZ HERNÁNDEZ, GINÉS BENITO
Artículo 5
Título: Combined effect of UV¿C and passive modified atmosphere packaging to preserve the physicochemical and bioactive quality of fresh figs during storage
Revista: Postharvest Biology and Technology
Año: 2022
Volumen: 194Página Inicio: 112106Página Fin: 112114
Autores:
  • SOUZA , M.
  • ARTÉS CALERO, FRANCISCO
  • JEMNI , M.
  • ARTÉS HERNÁNDEZ, FRANCISCO DE ASÍS
  • MARTÍNEZ HERNÁNDEZ, GINÉS BENITO
Artículo 6
Título: Revalorized broccoli by-products and mustard improved quality during shelf life of a kale pesto sauce.
Revista: Food Science and Technology International
Año: 2021
Volumen: Página Inicio: 1Página Fin: 12
Autores:
  • CASTILLEJO MONTOYA, NOELIA
  • MARTÍNEZ HERNÁNDEZ, GINÉS BENITO
  • ARTÉS HERNÁNDEZ, FRANCISCO DE ASÍS
Artículo 7
Título: Dynamics of microbial inactivation and acrylamide production in high¿temperature heat treatments
Revista: Foods
Año: 2021
Volumen: 10Página Inicio: 1Página Fin: 13
Autores:
  • PEÑALVER¿SOTO , JOSE LUCAS
  • GARRE , ALBERTO
  • AZNAR SAMPER, MARÍA ARANZAZU
  • FERNÁNDEZ ESCÁMEZ, PABLO SALVADOR
  • EGEA LARROSA, JOSÉ ALBERTO
Artículo 8
Título: Impact of heating rates on alicyclobacillus acidoterrestris heat resistance under non-isothermal treatments and use of mathematical modelling to optimize orange juice processing
Revista: Foods
Año: 2021
Volumen: 10Página Inicio: 1Página Fin: 13
Autores:
  • HUERTAS , JUAN PABLO
  • ROS-CHUMILLAS , MARÍA
  • GARRE , ALBERTO
  • FERNÁNDEZ ESCÁMEZ, PABLO SALVADOR
  • AZNAR SAMPER, MARÍA ARANZAZU
  • IGUAZ GAINZA, ASUNCIÓN
  • ESNOZ NICUESA, ARTURO
  • PALOP GÓMEZ, ALFREDO
Artículo 9
Título: Quality Changes of Fresh-Cut Watermelon During Storage as Affected by Cut Intensity and UV-C Pre-treatment
Revista: Food and Bioprocess Technology
Año: 2021
Volumen: 14Página Inicio: 505Página Fin: 517
Autores:
  • ARTÉS HERNÁNDEZ, FRANCISCO DE ASÍS
  • GÓMEZ DI MARCO , PERLA AZUCENA
  • ARTÉS CALERO, FRANCISCO
  • MARTÍNEZ HERNÁNDEZ, GINÉS BENITO
Artículo 10
Título: Phytochemical fortification in fruit and vegetable beverages with green technologies.
Revista: Foods. Special Issue: Thermal and Non-Thermal Treatments to Preserve and Encourage Bioactive Compounds in Fruit and Vegetables Based Products
Año: 2021
Volumen: 10 (11)Página Inicio: 2534Página Fin: 2569
Autores:
  • ARTÉS HERNÁNDEZ, FRANCISCO DE ASÍS
  • CASTILLEJO MONTOYA, NOELIA
  • MARTÍNEZ ZAMORA, LORENA
  • MARTÍNEZ HERNÁNDEZ, GINÉS BENITO
Artículo 11
Título: Development of an antifungal active packaging containing thymol and an ethylene scavenger. Validation during storage of cherry tomatoes.
Revista: Food Packaging and Shelf Life
Año: 2021
Volumen: 29Página Inicio: 100734Página Fin: 100752
Autores:
  • ÁLVAREZ HERNÁNDEZ , MARIANELA HAZEL
  • MARTÍNEZ HERNÁNDEZ, GINÉS BENITO
  • CASTILLEJO MONTOYA, NOELIA
  • MARTÍNEZ LÓPEZ, JUAN ANTONIO
  • ARTÉS HERNÁNDEZ, FRANCISCO DE ASÍS
Artículo 12
Título: Limonene nanoemulsified with soya lecithin reduces the intensity of non-isothermal treatments for inactivation of Listeria monocytogenes
Revista: Scientific Reports
Año: 2020
Volumen: 10:3656Página Inicio: 1Página Fin: 8
Autores:
  • GARRE PÉREZ, ALBERTO
  • ESPÍN , JENNIFER F.
  • HUERTAS BAQUERO, JUAN PABLO
  • PERIAGO BAYONAS, PAULA MARÍA
  • PALOP GÓMEZ, ALFREDO