Ingeniería del Frío y de la Seguridad Alimentaria

Libros.

Artículos

Artículo 13
Título: Microbiological and process variability using biological indicators of inactivation (BIIs) based on Bacillus cereus spores of food and fish-based animal by-products to evaluate microwave heating in a
Revista: Food Research International
Año: 2020
Volumen: 137Página Inicio: 1Página Fin: 10
Autores:
  • GARRE , ALBERTO
  • ACOSTA , ALEJANDRO
  • REVERTE-ORTS , JUAN D.
  • PERIAGO BAYONAS, PAULA MARÍA
  • DÍAZ MORCILLO, ALEJANDRO BENEDICTO
  • ESNOZ NICUESA, ARTURO
  • PEDREÑO MOLINA, JUAN LUIS
  • FERNÁNDEZ ESCÁMEZ, PABLO SALVADOR
Artículo 14
Título: Variability in the heat resistance of Listeria monocytogenes under dynamic conditions can be more relevant than that evidenced by isothermal treatments
Revista: Food Research International
Año: 2020
Volumen: 137:109538Página Inicio: 1Página Fin: 12
Autores:
  • CLEMENTE CARAZO, MARTA
  • CEBRIÁN , GUILLERMO
  • GARRE PÉREZ, ALBERTO
  • PALOP GÓMEZ, ALFREDO
Artículo 15
Título: EFFECTS OF UV¿C ON BIOACTIVE COMPOUNDS AND QUALITY CHANGES DURING SHELF LIFE OF SWEET CHERRY GROWN UNDER CONVENTIONAL OR REGULATED DEFICIT IRRIGATION
Revista: Scientia Horticulturae
Año: 2020
Volumen: 269Página Inicio: 1Página Fin: 12
Autores:
  • MARTÍNEZ HERNÁNDEZ, GINÉS BENITO
  • BLANCO , VÍCTOR
  • BLAYA ROS, PEDRO JOSÉ
  • TORRES SÁNCHEZ, ROQUE
  • DOMINGO MIGUEL, RAFAEL
  • ARTÉS HERNÁNDEZ, FRANCISCO DE ASÍS
Artículo 16
Título: Garlic, onion, and cinnamon essential oil anti-biofilms’ effect against Listeria monocytogenes
Revista: Foods
Año: 2020
Volumen: 9, 567Página Inicio: 1Página Fin: 12
Autores:
  • SOMRANI , MARIEM
  • INGLÉS , MARÍA CARMEN
  • DEBBABI , H.
  • ABIDI , F.
  • PALOP GÓMEZ, ALFREDO
Artículo 17
Título: UV-C pretreatment of fresh-cut faba beans (Vicia faba) for shelf life extension: Effects of domestic microwaving for consumption
Revista: Food Science and Technology International
Año: 2020
Volumen: 26-2Página Inicio: 140Página Fin: 150
Autores:
  • COLLADO MARÍN, ELENA
  • KLUG -, TAMMILA VENZKE
  • MARTÍNEZ HERNÁNDEZ, GINÉS BENITO
  • ARTÉS HERNÁNDEZ, FRANCISCO DE ASÍS
  • MARTÍNEZ SÁNCHEZ, ASCENSIÓN
  • AGUAYO GIMÉNEZ, ENCARNACIÓN PILAR
  • ARTÉS CALERO, FRANCISCO
  • FERNÁNDEZ HERNÁNDEZ, JUAN ANTONIO
  • GÓMEZ DI MARCO, PERLA AZUCENA
Artículo 18
Título: Manufacturing of short−chain fructooligosaccharides: From laboratory to industrial scale
Revista: Food Engineering Reviews
Año: 2020
Volumen: 12Página Inicio: 149Página Fin: 172
Autores:
  • SÁNCHEZ MARTÍNEZ, MARÍA JOSÉ
  • SOTO JOVER, SONIA
  • ANTOLINOS LÓPEZ, VERA
  • MARTÍNEZ HERNÁNDEZ, GINÉS BENITO
  • LÓPEZ GÓMEZ, ANTONIO
Artículo 19
Título: Quality changes of fresh–cut watermelon during shelf-life as affected by cut intensity and UV–C pre-treatment
Revista: Food and Bioprocess Technology
Año: 2020
Volumen: 14Página Inicio: 505Página Fin: 517
Autores:
  • ARTÉS HERNÁNDEZ, FRANCISCO DE ASÍS
  • ROBLES SÁNCHEZ, PEDRO ANTONIO
  • GÓMEZ DI MARCO, PERLA AZUCENA
  • TOMÁS CALLEJAS, ALEJANDRO
  • ARTÉS CALERO, FRANCISCO
  • MARTÍNEZ HERNÁNDEZ, GINÉS BENITO
Artículo 20
Título: Effects of irrigation with desalinated seawater and hydroponic system on the tomato quality
Revista: Water
Año: 2020
Volumen: 12-2Página Inicio: 518Página Fin: 518
Autores:
  • ANTOLINOS LÓPEZ, VERA
  • SÁNCHEZ MARTÍNEZ, MARÍA JOSÉ
  • MAESTRE VALERO, JOSÉ FRANCISCO
  • LÓPEZ GÓMEZ, ANTONIO
  • MARTÍNEZ HERNÁNDEZ, GINÉS BENITO
Artículo 21
Título: Active cardboard box with smart internal lining based on encapsulated essential oils for enhancing the shelf life of fresh mandarins
Revista: Foods
Año: 2020
Volumen: 9-5Página Inicio: 590Página Fin: 590
Autores:
  • LÓPEZ GÓMEZ, ANTONIO
  • ROS CHUMILLAS, MARÍA
  • BUENDÍA MORENO, LAURA
  • NAVARRO SEGURA, LAURA
  • MARTÍNEZ HERNÁNDEZ, GINÉS BENITO
Artículo 22
Título: Active paper sheets including nanoencapsulated essential oils: a green packaging technique to control ethylene production and maintain quality in fresh horticultural products. A case study in flat pea
Revista: Foods
Año: 2020
Volumen: 9-12Página Inicio: 1904Página Fin: 1904
Autores:
  • LÓPEZ GÓMEZ, ANTONIO
  • NAVARRO MARTÍNEZ, ALEJANDRA
  • MARTÍNEZ HERNÁNDEZ, GINÉS BENITO
Artículo 23
Título: A new advanced packaging system for extending the shelf life of refrigerated farmed fish fillets
Revista: Journal of the Science of Food and Agriculture
Año: 2020
Volumen: 10-12Página Inicio: 4601Página Fin: 4611
Autores:
  • NAVARRO SEGURA, LAURA
  • ROS CHUMILLAS, MARÍA
  • MARTÍNEZ HERNÁNDEZ, GINÉS BENITO
  • LÓPEZ GÓMEZ, ANTONIO
Artículo 24
Título: Active cardboard box with a coating including essential oils entrapped within cyclodextrins and/or halloysite nanotubes. A case study for fresh tomato storage
Revista: Food Control
Año: 2020
Volumen: 107Página Inicio: 106763Página Fin: 106763
Autores:
  • BUENDÍA MORENO, LAURA
  • SÁNCHEZ MARTÍNEZ, MARÍA JOSÉ
  • ANTOLINOS LÓPEZ, VERA
  • ROS CHUMILLAS, MARÍA
  • NAVARRO SEGURA, LAURA
  • SOTO JOVER, SONIA
  • MARTÍNEZ HERNÁNDEZ, GINÉS BENITO
  • LÓPEZ GÓMEZ, ANTONIO