Ingeniería del Frío y de la Seguridad Alimentaria
Libros.
Artículos
Artículo 37 | |||||
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Título: | Tail or artefact? Illustration of the impact of uncertainty of the serial dilution and cell enumeration methods has on microbial inactivation | ||||
Revista: | Food Research International | ||||
Año: | 2019 | ||||
Volumen: | 119 | Página Inicio: | 78 | Página Fin: | 83 |
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Artículo 38 | |||||
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Título: | UV-C pretreatment of fresh-cut faba beans (Vicia faba) for shelf life extension: Effects of domestic microwaving for consumption | ||||
Revista: | Food Science and Technology International | ||||
Año: | 2019 | ||||
Volumen: | 26 | Página Inicio: | 140 | Página Fin: | 150 |
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Artículo 39 | |||||
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Título: | Convergence of Bigelow and Arrhenius models over a wide range of heating temperatures | ||||
Revista: | International Journal of Food Microbiology | ||||
Año: | 2019 | ||||
Volumen: | 291 | Página Inicio: | 173 | Página Fin: | 180 |
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Artículo 40 | |||||
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Título: | Potassium permanganate-based ethylene scavengers as an active packaging system for fresh horticultural produce. | ||||
Revista: | Food Engineering Reviews | ||||
Año: | 2019 | ||||
Volumen: | 11(3) | Página Inicio: | 159 | Página Fin: | 183 |
Autores: |
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Artículo 41 | |||||
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Título: | Effects of Agchitosan nanocomposites incorporation in edible coatings on the quality of freshcut melon | ||||
Revista: | Postharvest Biology & Technology | ||||
Año: | 2019 | ||||
Volumen: | 147 | Página Inicio: | 174 | Página Fin: | 184 |
Autores: |
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Artículo 42 | |||||
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Título: | Water relations and quality changes throughout fruit development and shelf life of sweet cherry grown under regulated deficit irrigation | ||||
Revista: | Agricultural Water Management | ||||
Año: | 2019 | ||||
Volumen: | 217 | Página Inicio: | 243 | Página Fin: | 254 |
Autores: |
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Artículo 43 | |||||
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Título: | Nanoencapsulated clove essential oil applied in low dose decreases stress in farmed gilthead seabream (Sparus aurata L.) during slaughter by hypothermia in ice slurry | ||||
Revista: | Aquaculture | ||||
Año: | 2019 | ||||
Volumen: | 504 | Página Inicio: | 437 | Página Fin: | 445 |
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Artículo 44 | |||||
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Título: | An innovative ethylene scrubber made of potassium permanganate loaded on a protonated montmorillonite: A case study on blueberries. | ||||
Revista: | Food and Bioprocess Technology | ||||
Año: | 2019 | ||||
Volumen: | 12(3) | Página Inicio: | 524 | Página Fin: | 538 |
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Artículo 45 | |||||
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Título: | Innovative cardboard active packaging with a coating including encapsulated essential oils to extend cherry tomato shelf life | ||||
Revista: | LWT - Food Science and Technology | ||||
Año: | 2019 | ||||
Volumen: | 116 | Página Inicio: | 584 | Página Fin: | 592 |
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Artículo 46 | |||||
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Título: | Browning control using cyclodextrins in high pressuretreated apple juice | ||||
Revista: | Food and Bioprocess Technology | ||||
Año: | 2019 | ||||
Volumen: | 12 | Página Inicio: | 694 | Página Fin: | 703 |
Autores: |
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Artículo 47 | |||||
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Título: | Browning Control Using Cyclodextrins in High PressureTreated Apple Juice | ||||
Revista: | Food and Bioprocess Technology | ||||
Año: | 2019 | ||||
Volumen: | 12(4) | Página Inicio: | 694 | Página Fin: | 703 |
Autores: |
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Artículo 48 | |||||
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Título: | Active cardboard box with a coating including essential oils entrapped within cyclodextrins and/or halloysite nanotubes. A case study for fresh tomato storage | ||||
Revista: | Food Control | ||||
Año: | 2019 | ||||
Volumen: | 107 | Página Inicio: | 763 | Página Fin: | 773 |
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