Ingeniería del Frío y de la Seguridad Alimentaria
Libros.
Artículos
Artículo 85 | |||||
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Título: | Natural vitamin B12 and fucose supplementation of green smoothies with edible algae and related quality changes during their shelf life | ||||
Revista: | Journal of the Science of Food and Agriculture | ||||
Año: | 2017 | ||||
Volumen: | Página Inicio: | 2411 | Página Fin: | 2421 | |
Autores: |
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Artículo 86 | |||||
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Título: | High heating rates affect greatly the inactivation rate of Escherichia coli | ||||
Revista: | Frontiers in Microbiology | ||||
Año: | 2016 | ||||
Volumen: | 7 | Página Inicio: | 1256 | Página Fin: | 8 |
Autores: |
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Artículo 87 | |||||
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Título: | Influence of heating on stability of γ-oryzanol in gluten-free ready meals | ||||
Revista: | LWT-Food Science and Technology | ||||
Año: | 2016 | ||||
Volumen: | 65 | Página Inicio: | 25 | Página Fin: | 31 |
Autores: |
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Artículo 88 | |||||
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Título: | Preservation of bioactive compounds of a green vegetable smoothie using short timehigh temperature mild thermal treatment. | ||||
Revista: | Food Science and Technology International | ||||
Año: | 2016 | ||||
Volumen: | 23 | Página Inicio: | 46 | Página Fin: | 60 |
Autores: |
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Artículo 89 | |||||
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Título: | Combined use of thermo-ultrasound and cinnamon leaf essential oil to inactivate Saccharomyces cerevisiae in natural orange and pomegranate juices | ||||
Revista: | LWT-Food Science and Technology | ||||
Año: | 2016 | ||||
Volumen: | 73 | Página Inicio: | 140 | Página Fin: | 146 |
Autores: |
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Artículo 90 | |||||
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Título: | Combined effect of a nanoemulsion of D-limonene and nisin on Listeria monocytogenes growth and viability in culture media and foods | ||||
Revista: | Food Science and Technology International | ||||
Año: | 2016 | ||||
Volumen: | 22 | Página Inicio: | 146 | Página Fin: | 152 |
Autores: |
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Artículo 91 | |||||
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Título: | Mitigation of biofilm formation on corrugated cardboard fresh produce packaging surfaces using a novel thiazolidinedione derivative integrated in acrylic emulsion polymers | ||||
Revista: | Frontiers in Microbiology - Section Food Microbiology | ||||
Año: | 2016 | ||||
Volumen: | 7 | Página Inicio: | 159 | Página Fin: | 160 |
Autores: |
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Artículo 92 | |||||
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Título: | Effect of heating rate on highly heat-resistant spore-forming microorganisms | ||||
Revista: | Food Science and Technology International | ||||
Año: | 2016 | ||||
Volumen: | 22 | Página Inicio: | 164 | Página Fin: | 172 |
Autores: |
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Artículo 93 | |||||
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Título: | Quality changes of pomegranate arils throughout shelf life affected by deficit irrigation and pre-processing storage | ||||
Revista: | Food Chemistry. 209 | ||||
Año: | 2016 | ||||
Volumen: | Página Inicio: | 302 | Página Fin: | 311 | |
Autores: |
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Artículo 94 | |||||
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Título: | Quality and antimicrobial safety evaluation of new isotonic beverages upon termal treatments | ||||
Revista: | Food Chemistry | ||||
Año: | 2016 | ||||
Volumen: | 194 | Página Inicio: | 455 | Página Fin: | 462 |
Autores: |
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Artículo 95 | |||||
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Título: | A functional smoothie from carrots with induced enhanced phenolic content. | ||||
Revista: | Food and Bioprocess Technology | ||||
Año: | 2016 | ||||
Volumen: | 10 | Página Inicio: | 491 | Página Fin: | 502 |
Autores: |
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Artículo 96 | |||||
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Título: | One-step global parameter estimation of kinetic inactivation parameters for Bacillus sporothermodurans spores under static and dynamic thermal processes | ||||
Revista: | Food Research International | ||||
Año: | 2016 | ||||
Volumen: | 89 | Página Inicio: | 614 | Página Fin: | 619 |
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