Ingeniería del Frío y de la Seguridad Alimentaria

Libros.

Artículos

Artículo 145
Título: Comparative behavior between kailan-hybrid and conventional fresh-cut broccoli throughout shelf-life
Revista: LWTFood Science and Technology
Año: 2012
Volumen: Página Inicio: 298Página Fin: 305
Autores:
  • ARTÉS CALERO, FRANCISCO
  • MARTÍNEZ HERNÁNDEZ, GINÉS BENITO
  • ARTÉS HERNÁNDEZ, FRANCISCO DE ASÍS
  • GÓMEZ DI MARCO, PERLA AZUCENA
Artículo 146
Título: Heat resistance of Listeria monocytogenes in semi-skim milk supplemented with vanillin
Revista: International Journal of Food Microbiology
Año: 2012
Volumen: 157Página Inicio: 314Página Fin: 318
Autores:
  • CAVA , RITA
  • TABOADA , AMAURY
  • PALOP GÓMEZ, ALFREDO
  • LÓPEZ GÓMEZ, ANTONIO
  • MARÍN INIESTA, FULGENCIO
Artículo 147
Título: Innovative cooking techniques for improving the overall quality of a kailan-hybrid broccoli. Food and Bioprocess Technology
Revista: Food and Bioprocess Technology
Año: 2012
Volumen: Página Inicio: 451Página Fin: 463
Autores:
  • MARTÍNEZ HERNÁNDEZ, GINÉS BENITO
  • ARTÉS HERNÁNDEZ, FRANCISCO DE ASÍS
  • COLARES SOUZA, FRANCIANE
  • GARCÍA GÓMEZ, PRESENTACIÓN
  • ARTÉS CALERO, FRANCISCO
Artículo 148
Título: Development of a High-Resolution Melting–Based Approach for Efficient Differentiation Among Bacillus cereus Group Isolates
Revista: Foodborne Pathegens and Disease
Año: 2012
Volumen: 9Página Inicio: 777Página Fin: 785
Autores:
  • FERNÁNDEZ ESCÁMEZ, PABLO SALVADOR
  • WEISS , JULIA ROSL
Artículo 149
Título: Development of a High-Resolution Melting–Based approach for efficient differentiation among Bacillus cereus group isolates
Revista: Foodborne Pathogens and Disease
Año: 2012
Volumen: 9 (9)Página Inicio: 777Página Fin: 785
Autores:
  • FERNÁNDEZ ESCÁMEZ, PABLO SALVADOR
  • PERIAGO BAYONAS, PAULA MARÍA
  • WEISS , JULIA ROSL
Artículo 150
Título: Integration of a malt drying model in a malt plant scheduling software
Revista: Drying Technology
Año: 2012
Volumen: 25(11)Página Inicio: 1803Página Fin: 1808
Autores:
  • LÓPEZ GÓMEZ, ANTONIO
  • ESNOZ NICUESA, ARTURO
  • IGUAZ GAINZA, ASUNCIÓN
  • VÍRSEDA , PALOMA
Artículo 151
Título: Aroma recovery in wine dealcoholization by SCC distillation
Revista: Food and Bioprocess Technology
Año: 2012
Volumen: 5Página Inicio: 2529Página Fin: 2539
Autores:
  • TABOADA RODRIGUEZ, AMAURY
  • MARÍN INIESTA, FULGENCIO
  • IGUAZ GAINZA, ASUNCIÓN
  • LÓPEZ GÓMEZ, ANTONIO
Artículo 152
Título: Active packaging of cardboard to extend the shelf life of tomatoes
Revista: Food and Bioprocess Technology
Año: 2011
Volumen: Página Inicio: 1Página Fin: 8
Autores:
  • GARCÍA GARCÍA, ISABEL
  • TABOADA RODRIGUEZ, AMAURY
  • LÓPEZ GÓMEZ, ANTONIO
  • MARÍN INIESTA, FULGENCIO
Artículo 153
Título: Optimization of the aroma recovery in dealcoholized wines by SCC distillation
Revista: Food and Bioprocess Technology
Año: 2011
Volumen: Página Inicio: 1Página Fin: 11
Autores:
  • TABOADA RODRIGUEZ, AMAURY
  • MARÍN INIESTA, FULGENCIO
  • IGUAZ GAINZA, ASUNCIÓN
  • LÓPEZ GÓMEZ, ANTONIO
Artículo 154
Título: Nisin, carvacrol and their combinations against the growth of Listeria monocytogenes heat-treated cells
Revista: Food Technology and Biotechnology
Año: 2011
Volumen: 49Página Inicio: 89Página Fin: 95
Autores:
  • PALOP GÓMEZ, ALFREDO
Artículo 155
Título: ). Comparison of Probabilistic and Deterministic Predictions of Time to Growth of Listeria monocytogenes as Affected by pH and Temperature in Food
Revista: Foodborne Pathogens and Disease
Año: 2011
Volumen: 8Página Inicio: 141Página Fin: 148
Autores:
  • GUEVARA , LEYMAYA
  • MARTÍNEZ LÓPEZ, ANTONIO
  • FERNÁNDEZ ESCÁMEZ, PABLO SALVADOR
Artículo 156
Título: Neutral and acidic electrolyzed water as emergent sanitizers for fresh-cut mizuna baby leaves
Revista: Postharvest Biology and Technology
Año: 2011
Volumen: 59Página Inicio: 298Página Fin: 306
Autores:
  • TOMÁS CALLEJAS, ALEJANDRO
  • MARTÍNEZ HERNÁNDEZ, GINÉS BENITO
  • ARTÉS CALERO, FRANCISCO
  • ARTÉS HERNÁNDEZ, FRANCISCO DE ASÍS