Ingeniería del Frío y de la Seguridad Alimentaria
Libros.
Artículos
Artículo 181 | |||||
---|---|---|---|---|---|
Título: | Bacillus megaterium spore germination and growth inhibition by a treatment combinig heat with natural antimicrobials | ||||
Revista: | Food Technology and Biotechnology | ||||
Año: | 2006 | ||||
Volumen: | 44 | Página Inicio: | 17 | Página Fin: | 23 |
Autores: |
|
Artículo 182 | |||||
---|---|---|---|---|---|
Título: | Establishment of food safety conditions in relation to Listeria monocytogenes growth in horchata by hurdle technology | ||||
Revista: | Journal of Food Safety | ||||
Año: | 2006 | ||||
Volumen: | 26 | Página Inicio: | 137 | Página Fin: | 140 |
Autores: |
|
Artículo 183 | |||||
---|---|---|---|---|---|
Título: | Application of artificial neural networks to describe the combined effect of pH and NaCl on the heat resistance of Bacillus stearothermophilus | ||||
Revista: | International Journal of Food Microbiology | ||||
Año: | 2006 | ||||
Volumen: | 106 | Página Inicio: | 153 | Página Fin: | 158 |
Autores: |
|
Artículo 184 | |||||
---|---|---|---|---|---|
Título: | Influence of handling and processing of rough rice fissures and head rice yields | ||||
Revista: | Journal of Food Engineering | ||||
Año: | 2006 | ||||
Volumen: | 77/4 | Página Inicio: | 803 | Página Fin: | 809 |
Autores: |
|
Artículo 185 | |||||
---|---|---|---|---|---|
Título: | The apoplastic antioxidant system in Prunus: response to long-term plum pox virus infection | ||||
Revista: | Journal of Experimental Botany | ||||
Año: | 2006 | ||||
Volumen: | 57(14) | Página Inicio: | 3813 | Página Fin: | 3824 |
Autores: |
|
Artículo 186 | |||||
---|---|---|---|---|---|
Título: | Evaluacion of a rapid DNA extraction method to detect yeast cells by PCR in orange juice | ||||
Revista: | FOOD CONTROL | ||||
Año: | 2005 | ||||
Volumen: | Página Inicio: | 1 | Página Fin: | 7 | |
Autores: |
|
Artículo 187 | |||||
---|---|---|---|---|---|
Título: | Application of pig slurries in the Guadalentin valley for broccoli and watermelon production: preliminary results | ||||
Revista: | Advances in Geology 36 "CATENA", Book Catena Verlag (Alemania) | ||||
Año: | 2005 | ||||
Volumen: | 36 | Página Inicio: | 133 | Página Fin: | 148 |
Autores: |
|
Artículo 188 | |||||
---|---|---|---|---|---|
Título: | Use of Frequency Distributions to Establish Safe Conditions in Relation to the Foodborne Pathogen Bacillus cereus | ||||
Revista: | Food Technology and Biotechnology | ||||
Año: | 2005 | ||||
Volumen: | 43 | Página Inicio: | 195 | Página Fin: | 200 |
Autores: |
|
Artículo 189 | |||||
---|---|---|---|---|---|
Título: | Identification of Urolithin A as a Metabolite Produced by Human Colon Microflora from Ellagic Acid and Related Compounds | ||||
Revista: | Journal of Agricultural and Food Chemistry | ||||
Año: | 2005 | ||||
Volumen: | 53 | Página Inicio: | 5571 | Página Fin: | 5576 |
Autores: |
|
Artículo 190 | |||||
---|---|---|---|---|---|
Título: | MODELING AND VALIDATION OF HEAT TRANSFER IN STORED ROUGH RICE WITH AERATION | ||||
Revista: | Biosystems Engineering | ||||
Año: | 2004 | ||||
Volumen: | 89(1) | Página Inicio: | 69 | Página Fin: | 77 |
Autores: |
|
Artículo 191 | |||||
---|---|---|---|---|---|
Título: | Combined effect of thymol and cymene to control the growth of Bacillus cereus vegetative cells. | ||||
Revista: | European Food Research and Technology | ||||
Año: | 2004 | ||||
Volumen: | 218 | Página Inicio: | 188 | Página Fin: | 193 |
Autores: |
|
Artículo 192 | |||||
---|---|---|---|---|---|
Título: | Estimation of the non-isothermal inactivation patterns of Bacillus sporothermodurans IC4 spores in soups from their isothermal survival data. | ||||
Revista: | International Journal of Food Microbiology | ||||
Año: | 2004 | ||||
Volumen: | 95 | Página Inicio: | 205 | Página Fin: | 218 |
Autores: |
|