Ingeniería del Frío y de la Seguridad Alimentaria
Libros.
Artículos
Artículo 157 | |||||
---|---|---|---|---|---|
Título: | Combined effect of lysozyme and nisin at different incubation temperatura and mild hest treatment on the probability of time to growth of bacillus cereus | ||||
Revista: | Food Microbiology | ||||
Año: | 2011 | ||||
Volumen: | 2-28 | Página Inicio: | 305 | Página Fin: | 310 |
Autores: |
|
Artículo 158 | |||||
---|---|---|---|---|---|
Título: | Combined effect of lysozyme and nisin at different incubation temperature and mild heat treatment on the probability of time to growth of Bacillus cereus | ||||
Revista: | Food Microbiology | ||||
Año: | 2011 | ||||
Volumen: | 28 | Página Inicio: | 305 | Página Fin: | 310 |
Autores: |
|
Artículo 159 | |||||
---|---|---|---|---|---|
Título: | Moderate UV-C pretreatment as a quality enhancement tool in fresh-cut Bimi® broccoli. | ||||
Revista: | Postharvest Biology and Technology | ||||
Año: | 2011 | ||||
Volumen: | 62 (3) | Página Inicio: | 327 | Página Fin: | 337 |
Autores: |
|
Artículo 160 | |||||
---|---|---|---|---|---|
Título: | Thermal inactivation of Alicyclobacillus acidoterrestris spores under conditions simulating industrial heating processes of tangerine vesicles and its use in time temperature integrators | ||||
Revista: | European Food Research and Technology | ||||
Año: | 2011 | ||||
Volumen: | 232 | Página Inicio: | 821 | Página Fin: | 827 |
Autores: |
|
Artículo 161 | |||||
---|---|---|---|---|---|
Título: | Plants as biofactories: Physiological role of reactive oxygen species on the accumulation of phenolic antioxidants in carrot tissue under wounding and hyperoxia stress | ||||
Revista: | Journal of Agriculture and Food Chemistry | ||||
Año: | 2011 | ||||
Volumen: | 59 | Página Inicio: | 6583 | Página Fin: | 6593 |
Autores: |
|
Artículo 162 | |||||
---|---|---|---|---|---|
Título: | Effect of UV-C on pathogen and spoilage bacterial growth in vitro and in inoculated baby spinach leaves. | ||||
Revista: | Postharvest Biology and Technology | ||||
Año: | 2010 | ||||
Volumen: | 56 | Página Inicio: | 221 | Página Fin: | 223 |
Autores: |
|
Artículo 163 | |||||
---|---|---|---|---|---|
Título: | New food processing technologies as a paradigm of safety and quality | ||||
Revista: | British Food Journal | ||||
Año: | 2010 | ||||
Volumen: | 112 | Página Inicio: | 467 | Página Fin: | 475 |
Autores: |
|
Artículo 164 | |||||
---|---|---|---|---|---|
Título: | Prediction of time to growth of Listeria monocytogenes using Monte Carlo simulation or regression analysis, influenced by sublethal heat and recovery conditions | ||||
Revista: | Food Microbiology | ||||
Año: | 2010 | ||||
Volumen: | 27 | Página Inicio: | 468 | Página Fin: | 475 |
Autores: |
|
Artículo 165 | |||||
---|---|---|---|---|---|
Título: | Characterization of Bacillus sporothermodurans IC4 spores; putative indicador microorganism for optimisation of thermal processes in food sterilisation | ||||
Revista: | Food Research International | ||||
Año: | 2010 | ||||
Volumen: | 43 | Página Inicio: | 1895 | Página Fin: | 1901 |
Autores: |
|
Artículo 166 | |||||
---|---|---|---|---|---|
Título: | Modeling the lag period and exponential growth of Listeria monocytogenes under conditions of fluctuating temperature and water activity values | ||||
Revista: | Applied and Envirnomental Microbiology | ||||
Año: | 2010 | ||||
Volumen: | 76 | Página Inicio: | 2908 | Página Fin: | 2915 |
Autores: |
|
Artículo 167 | |||||
---|---|---|---|---|---|
Título: | Mandarin peel wastes pretreatment with steam explosion for bioethanol production | ||||
Revista: | Bioresource Technology | ||||
Año: | 2010 | ||||
Volumen: | 101 | Página Inicio: | 3506 | Página Fin: | 3513 |
Autores: |
|
Artículo 168 | |||||
---|---|---|---|---|---|
Título: | Determination of the effect of plant essential oils obtained by supercritical fluid extraction on the growth and viability of Listeria monocytogenes in broth and food systems using flow cytometry | ||||
Revista: | LWT-Food Science and Technology | ||||
Año: | 2009 | ||||
Volumen: | 42 | Página Inicio: | 220 | Página Fin: | 227 |
Autores: |
|