Ingeniería del Frío y de la Seguridad Alimentaria

Libros.

Artículos

Artículo 109
Título: Effect of thymol in heating and recovery media on the isothermal and non-isothermal heat resistance of Bacillus spores
Revista: Food Microbiology
Año: 2015
Volumen: 48Página Inicio: 35Página Fin: 40
Autores:
  • ROA ESCALANTE, GINO DE JESÚS
  • CONESA ALCARAZ, RAQUEL
  • HUERTAS BAQUERO, JUAN PABLO
  • PALOP GÓMEZ, ALFREDO
Artículo 110
Título: Antimicrobial activity of nisin, thymol, carvacrol and cymene against growth of Candida lusitaniae
Revista: Food Scienc and Technology International
Año: 2015
Volumen: 21Página Inicio: 72Página Fin: 79
Autores:
  • AZNAR SAMPER, MARÍA ARANZAZU
  • FERNÁNDEZ ESCÁMEZ, PABLO SALVADOR
  • PERIAGO BAYONAS, PAULA MARÍA
  • PALOP GÓMEZ, ALFREDO
Artículo 111
Título: Bioactive compounds and enzymatic activity of red vegetable smoothies during storage
Revista: Food and Bioprocess Technology
Año: 2015
Volumen: 9Página Inicio: 137Página Fin: 146
Autores:
  • RODRÍGUEZ VERÁSTEGUI, LIZETTE L.
  • MARTÍNEZ HERNÁNDEZ, GINÉS BENITO
  • CASTILLEJO MONTOYA, NOELIA
  • GÓMEZ DI MARCO, PERLA AZUCENA
  • ARTÉS CALERO, FRANCISCO
  • ARTÉS HERNÁNDEZ, FRANCISCO DE ASÍS
Artículo 112
Título: Inactivation kinetics of foodborne pathogens by UV-C radiation and its subsequent growth in fresh-cut kailan-hybrid broccoli
Revista: Food Microbiology
Año: 2015
Volumen: Página Inicio: 263Página Fin: 271
Autores:
  • MARTÍNEZ HERNÁNDEZ, GINÉS BENITO
  • HUERTAS BAQUERO, JUAN PABLO
  • NAVARRO RICO, JAVIER
  • GÓMEZ DI MARCO, PERLA AZUCENA
  • ARTÉS CALERO, FRANCISCO
  • PALOP GÓMEZ, ALFREDO
  • ARTÉS HERNÁNDEZ, FRANCISCO DE ASÍS
Artículo 113
Título: Combined sustainable sanitising treatments to reduce Echerichia coli and Salmonella enteritidis growth on fresh-cut kailan-hybrid broccoli.
Revista: Food Control
Año: 2015
Volumen: Página Inicio: 312Página Fin: 317
Autores:
  • MARTÍNEZ HERNÁNDEZ, GINÉS BENITO
  • NAVARRO RICO, JAVIER
  • GÓMEZ DI MARCO, PERLA AZUCENA
  • OTÓN ALCARAZ, MARIANO
  • ARTÉS CALERO, FRANCISCO
  • ARTÉS HERNÁNDEZ, FRANCISCO DE ASÍS
Artículo 114
Título: Heat resistance of Cronobacter sakazakii DPC 6529 and its behavior in reconstituted powdered infant formula
Revista: Food Research International
Año: 2015
Volumen: Página Inicio: 401Página Fin: 409
Autores:
  • HUERTAS BAQUERO, JUAN PABLO
  • ÁLVAREZ ORDÓÑEZ, AVELINO
  • MORRISEY , RUTH
  • ROS CHUMILLAS, MARÍA
  • ROA ESCALANTE, GINO DE JESÚS
  • MATÉ SÁNCHEZ DE VAL, JAVIER ALEJANDRO
  • PALOP GÓMEZ, ALFREDO
  • HILL , COLIN
Artículo 115
Título: Determination of termal inactivation kinetics by the multipoint method in a pilot plant tubular heat exchanger
Revista: Food and Bioprocess Technology
Año: 2015
Volumen: Página Inicio: 1543Página Fin: 1551
Autores:
  • PALOP GÓMEZ, ALFREDO
  • ROS CHUMILLAS, MARÍA
  • ROA ESCALANTE, GINO DE JESÚS
  • ESNOZ NICUESA, ARTURO
  • HUERTAS BAQUERO, JUAN PABLO
Artículo 116
Título: Effect of nisin and thermal treatments on the heat resistance of Clostridium sporogenes spores
Revista: Journal of Food Protection
Año: 2015
Volumen: 78Página Inicio: 2019Página Fin: 2023
Autores:
  • ROS CHUMILLAS, MARÍA
  • ROA ESCALANTE, GINO DE JESÚS
  • HUERTAS BAQUERO, JUAN PABLO
  • PALOP GÓMEZ, ALFREDO
Artículo 117
Título: Quality changes of fresh-cut pomegranate arils during shelf life as affected by deficit irrigation and postharvest vapour treatments
Revista: Journal of the Science of Food and Agriculture
Año: 2015
Volumen: Página Inicio: 2325Página Fin: 2336
Autores:
  • PEÑA ESTEVEZ, M. ELISA
  • GÓMEZ DI MARCO, PERLA AZUCENA
  • ARTÉS CALERO, FRANCISCO
  • AGUAYO GIMÉNEZ, ENCARNACIÓN PILAR
  • MARTÍNEZ HERNÁNDEZ, GINÉS BENITO
  • OTÓN ALCARAZ, MARIANO
  • GALINDO , ALEJANDRO
  • ARTÉS HERNÁNDEZ, FRANCISCO DE ASÍS
Artículo 118
Título: Quality changes of fresh-cut pomegranate arils during shelf life as affected by deficit irrigation and postharvest vapour treatments
Revista: Journal of the Science of Food and Agriculture
Año: 2014
Volumen: Página Inicio: 1Página Fin: 10
Autores:
  • PEÑA ESTÉVEZ, MARIA ELISA
  • AGUAYO GIMÉNEZ, ENCARNACIÓN PILAR
  • MARTÍNEZ HERNÁNDEZ, GINÉS BENITO
  • GALINDO , ALEJANDRO
  • ARTÉS CALERO, FRANCISCO
  • ARTÉS HERNÁNDEZ, FRANCISCO DE ASÍS
  • GÓMEZ DI MARCO, PERLA AZUCENA
Artículo 119
Título: Combined effect of natural antimicrobials and thermal treatments on Alicyclobacillus acidoterrestris spores
Revista: Food control
Año: 2014
Volumen: 1Página Inicio: 73Página Fin: 78
Autores:
  • HUERTAS BAQUERO, JUAN PABLO
  • ROA ESCALANTE, GINO DE JESÚS
  • ANTOLINOS LÓPEZ, VERA
  • PALOP GÓMEZ, ALFREDO
Artículo 120
Título: Neutral and acidic electrolysed water kept microbial quality and health promoting compounds of fresh-cut broccoli throughout shelf life.
Revista: Innovative Food Science and Emerging Technologies.
Año: 2014
Volumen: Página Inicio: 74Página Fin: 81
Autores:
  • NAVARRO RICO, JAVIER
  • ARTÉS HERNÁNDEZ, FRANCISCO DE ASÍS
  • GÓMEZ DI MARCO, PERLA AZUCENA
  • NÚNEZ-SÁNCHEZ , M.A.
  • ARTÉS CALERO, FRANCISCO
  • ARTÉS CALERO, FRANCISCO
  • MARTÍNEZ HERNÁNDEZ, GINÉS BENITO