Ingeniería del Frío y de la Seguridad Alimentaria

Libros.

Artículos

Artículo 133
Título: Combined effect of nisin, carvacrol and a previous thermal treatment on the growth of Salmonella Enteritidis and Salmonella Senftenberg.
Revista: FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY INTERNATIONAL
Año: 2013
Volumen: 19Página Inicio: 357Página Fin: 364
Autores:
  • ROA ESCALANTE, GINO DE JESÚS
  • AZNAR SAMPER, MARÍA ARANZAZU
  • FERNÁNDEZ ESCÁMEZ, PABLO SALVADOR
  • PALOP GÓMEZ, ALFREDO
Artículo 134
Título: Human metabolic fate of glucosinolates from kailan-hybrid broccoli. Differences between raw and microwaved consumption.
Revista: Food Research International
Año: 2013
Volumen: 53Página Inicio: 403Página Fin: 408
Autores:
  • MARTÍNEZ HERNÁNDEZ, GINÉS BENITO
  • GÓMEZ DI MARCO, PERLA AZUCENA
  • GARCÍA TALAVERA, NOELIA
  • ARTÉS HERNÁNDEZ, FRANCISCO DE ASÍS
  • SÁNCHEZ ALVAREZ, CARMEN
  • ARTÉS CALERO, FRANCISCO
Artículo 135
Título: Characterisation of the resistance and the growth variability of Listeria monocytogenes after high hydrostatic pressure treatments
Revista: FOOD CONTROL
Año: 2013
Volumen: 29Página Inicio: 409Página Fin: 415
Autores:
  • MUÑOZ CUEVAS, MARINA
  • Guevara Prieto, Leymaya
  • MARTÍNEZ , ANTONIO G.
  • AZNAR SAMPER, MARÍA ARANZAZU
  • PERIAGO BAYONAS, PAULA MARÍA
  • FERNÁNDEZ ESCÁMEZ, PABLO SALVADOR
Artículo 136
Título: Optimization of preservatives for dealcoholised wine using a survival model for spoilage yeasts
Revista: International Journal of Food Science and Technology
Año: 2013
Volumen: 48Página Inicio: 707Página Fin: 714
Autores:
  • TABOADA RODRIGUEZ, AMAURY
  • BELISARIO SÁNCHEZ, YULISSA Y.
  • CAVA RODA, RITA
  • CANO , J.A.
  • LÓPEZ GÓMEZ, ANTONIO
  • MARÍN INIESTA, FULGENCIO
Artículo 137
Título: Quality changes after vacuum-based and conventional industrial cooking of kailan-hybrid broccoli throughout retail cold storage : -714.
Revista: LWT - Food Science and Technology.
Año: 2013
Volumen: 50Página Inicio: 707Página Fin: 714
Autores:
  • MARTÍNEZ HERNÁNDEZ, GINÉS BENITO
  • ARTÉS HERNÁNDEZ, FRANCISCO DE ASÍS
  • GÓMEZ DI MARCO, PERLA AZUCENA
  • ARTÉS CALERO, FRANCISCO
Artículo 138
Título: Hydrophobic properties of cardboard coated with polylactic acid and ethylene scavengers
Revista: Journal of Coatings Technology and Research
Año: 2013
Volumen: 10(5)Página Inicio: 749Página Fin: 755
Autores:
  • TABOADA RODRIGUEZ, AMAURY
  • GARCÍA GARCÍA, ISABEL
  • CAVA RODA, RITA
  • LÓPEZ GÓMEZ, ANTONIO
  • MARÍN INIESTA, FULGENCIO
Artículo 139
Título: Active packaging of cardboard to extend the shelf life of tomatoes
Revista: Food and Bioprocess Technology
Año: 2013
Volumen: 6(3)Página Inicio: 754Página Fin: 761
Autores:
  • LÓPEZ GÓMEZ, ANTONIO
  • TABOADA RODRIGUEZ, AMAURY
  • MARÍN INIESTA, FULGENCIO
  • GARCÍA GARCÍA, ISABEL
Artículo 140
Título: Innovative cooking techniques for improving the overall quality of a kailan-hybrid broccoli
Revista: Food and Bioprocess Technology
Año: 2013
Volumen: 6(8)Página Inicio: 2135Página Fin: 2149
Autores:
  • MARTÍNEZ HERNÁNDEZ, GINÉS BENITO
  • ARTÉS HERNÁNDEZ, FRANCISCO DE ASÍS
  • GÓMEZ DI MARCO, PERLA AZUCENA
  • GARCÍA GÓMEZ, PRESENTACIÓN
  • ARTÉS CALERO, FRANCISCO
Artículo 141
Título: Optimisation of preservatives for dealcoholised red wine using a survival model for spoilage yeats
Revista: International Journal of Food Science and Technology
Año: 2012
Volumen: Página Inicio: 1Página Fin: 8
Autores:
  • TABOADA RODRIGUEZ, AMAURY
  • CAVA RODA, RITA
  • CANO , JUAN A.
  • LÓPEZ GÓMEZ, ANTONIO
  • MARÍN INIESTA, FULGENCIO
Artículo 142
Título: Modelling the effects of temperature and osmotic shifts on the growth kinetics of Bacillus weihenstephanensis in broth and food products
Revista: International Journal of Food Microbiology
Año: 2012
Volumen: 158Página Inicio: 36Página Fin: 41
Autores:
  • PERIAGO BAYONAS, PAULA MARÍA
  • FERNÁNDEZ ESCÁMEZ, PABLO SALVADOR
  • LE MARC , IVAN
Artículo 143
Título: Técnicas desinfectantes eco-innovadoras para preservar o potenciar los compuestos bioactivos en brócoli.
Revista: HORTICULTURA
Año: 2012
Volumen: 306Página Inicio: 38Página Fin: 41
Autores:
  • ARTÉS CALERO, FRANCISCO
  • NAVARRO RICO, JAVIER
  • MARTÍNEZ HERNÁNDEZ, GINÉS BENITO
  • ARTÉS HERNÁNDEZ, FRANCISCO DE ASÍS
  • GÓMEZ DI MARCO, PERLA AZUCENA
Artículo 144
Título: Innovative cooking techniques for improving the overall quality of a kailan-hybrid broccoli
Revista: Food and Bioprocess Technology
Año: 2012
Volumen: 3Página Inicio: 100Página Fin: 110
Autores:
  • MARTÍNEZ HERNÁNDEZ, GINÉS BENITO
  • ARTÉS HERNÁNDEZ, FRANCISCO DE ASÍS
  • COLARES SOUZA, FRANCIANE
  • GÓMEZ DI MARCO, PERLA AZUCENA
  • GARCÍA GÓMEZ, PRESENTACIÓN
  • ARTÉS CALERO, FRANCISCO