Ingeniería del Frío y de la Seguridad Alimentaria
Libros.
Artículos
Artículo 133 | |||||
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Título: | Combined effect of nisin, carvacrol and a previous thermal treatment on the growth of Salmonella Enteritidis and Salmonella Senftenberg. | ||||
Revista: | FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY INTERNATIONAL | ||||
Año: | 2013 | ||||
Volumen: | 19 | Página Inicio: | 357 | Página Fin: | 364 |
Autores: |
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Artículo 134 | |||||
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Título: | Human metabolic fate of glucosinolates from kailan-hybrid broccoli. Differences between raw and microwaved consumption. | ||||
Revista: | Food Research International | ||||
Año: | 2013 | ||||
Volumen: | 53 | Página Inicio: | 403 | Página Fin: | 408 |
Autores: |
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Artículo 135 | |||||
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Título: | Characterisation of the resistance and the growth variability of Listeria monocytogenes after high hydrostatic pressure treatments | ||||
Revista: | FOOD CONTROL | ||||
Año: | 2013 | ||||
Volumen: | 29 | Página Inicio: | 409 | Página Fin: | 415 |
Autores: |
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Artículo 136 | |||||
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Título: | Optimization of preservatives for dealcoholised wine using a survival model for spoilage yeasts | ||||
Revista: | International Journal of Food Science and Technology | ||||
Año: | 2013 | ||||
Volumen: | 48 | Página Inicio: | 707 | Página Fin: | 714 |
Autores: |
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Artículo 137 | |||||
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Título: | Quality changes after vacuum-based and conventional industrial cooking of kailan-hybrid broccoli throughout retail cold storage : -714. | ||||
Revista: | LWT - Food Science and Technology. | ||||
Año: | 2013 | ||||
Volumen: | 50 | Página Inicio: | 707 | Página Fin: | 714 |
Autores: |
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Artículo 138 | |||||
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Título: | Hydrophobic properties of cardboard coated with polylactic acid and ethylene scavengers | ||||
Revista: | Journal of Coatings Technology and Research | ||||
Año: | 2013 | ||||
Volumen: | 10(5) | Página Inicio: | 749 | Página Fin: | 755 |
Autores: |
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Artículo 139 | |||||
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Título: | Active packaging of cardboard to extend the shelf life of tomatoes | ||||
Revista: | Food and Bioprocess Technology | ||||
Año: | 2013 | ||||
Volumen: | 6(3) | Página Inicio: | 754 | Página Fin: | 761 |
Autores: |
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Artículo 140 | |||||
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Título: | Innovative cooking techniques for improving the overall quality of a kailan-hybrid broccoli | ||||
Revista: | Food and Bioprocess Technology | ||||
Año: | 2013 | ||||
Volumen: | 6(8) | Página Inicio: | 2135 | Página Fin: | 2149 |
Autores: |
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Artículo 141 | |||||
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Título: | Optimisation of preservatives for dealcoholised red wine using a survival model for spoilage yeats | ||||
Revista: | International Journal of Food Science and Technology | ||||
Año: | 2012 | ||||
Volumen: | Página Inicio: | 1 | Página Fin: | 8 | |
Autores: |
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Artículo 142 | |||||
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Título: | Modelling the effects of temperature and osmotic shifts on the growth kinetics of Bacillus weihenstephanensis in broth and food products | ||||
Revista: | International Journal of Food Microbiology | ||||
Año: | 2012 | ||||
Volumen: | 158 | Página Inicio: | 36 | Página Fin: | 41 |
Autores: |
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Artículo 143 | |||||
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Título: | Técnicas desinfectantes eco-innovadoras para preservar o potenciar los compuestos bioactivos en brócoli. | ||||
Revista: | HORTICULTURA | ||||
Año: | 2012 | ||||
Volumen: | 306 | Página Inicio: | 38 | Página Fin: | 41 |
Autores: |
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Artículo 144 | |||||
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Título: | Innovative cooking techniques for improving the overall quality of a kailan-hybrid broccoli | ||||
Revista: | Food and Bioprocess Technology | ||||
Año: | 2012 | ||||
Volumen: | 3 | Página Inicio: | 100 | Página Fin: | 110 |
Autores: |
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