Ingeniería del Frío y de la Seguridad Alimentaria
Libros.
Artículos
Artículo 193 | |||||
---|---|---|---|---|---|
Título: | Effect of thymol and cymene on Bacillus cereus vegetative cells evaluated through the use of frequency distributions | ||||
Revista: | Food Microbiology | ||||
Año: | 2004 | ||||
Volumen: | 21 | Página Inicio: | 327 | Página Fin: | 334 |
Autores: |
|
Artículo 194 | |||||
---|---|---|---|---|---|
Título: | MODELING AND VALIDATION OF HEAT TRANSFER IN STORED ROUGH RICE WITHOUT AERATION | ||||
Revista: | Biosystem Engineering | ||||
Año: | 2004 | ||||
Volumen: | 88(4) | Página Inicio: | 429 | Página Fin: | 439 |
Autores: |
|
Artículo 195 | |||||
---|---|---|---|---|---|
Título: | MODELING AND VALIDATION OF HEAT TRANSFER IN STORED ROUGH RICE WITHOUT AERATION | ||||
Revista: | Biosystems Engineering | ||||
Año: | 2004 | ||||
Volumen: | 88(4) | Página Inicio: | 429 | Página Fin: | 439 |
Autores: |
|
Artículo 196 | |||||
---|---|---|---|---|---|
Título: | Control of Lactobacillus plantarum and Escherichia coli by pulsed electric fields in MRS broth, nutrient broth and orange-carrot juice | ||||
Revista: | Food Microbiology | ||||
Año: | 2004 | ||||
Volumen: | 21 | Página Inicio: | 519 | Página Fin: | 525 |
Autores: |
|
Artículo 197 | |||||
---|---|---|---|---|---|
Título: | Use of carvacrol and cymene to control growth and viability of Listeria monocytogenes cells and predictions of survivors using frequency distribution functions | ||||
Revista: | Journal of Food Protection | ||||
Año: | 2004 | ||||
Volumen: | 67 | Página Inicio: | 1408 | Página Fin: | 1416 |
Autores: |
|
Artículo 198 | |||||
---|---|---|---|---|---|
Título: | Influence of pH and temperature on growth of Bacillus cereus | ||||
Revista: | International Journal of Food Microbiology | ||||
Año: | 2003 | ||||
Volumen: | Página Inicio: | 71 | Página Fin: | 79 | |
Autores: |
|
Artículo 199 | |||||
---|---|---|---|---|---|
Título: | Control of Enterobacter aerogenes by high intensity pulsed electric fields in horchata | ||||
Revista: | Food Microbiology | ||||
Año: | 2003 | ||||
Volumen: | Página Inicio: | 105 | Página Fin: | 110 | |
Autores: |
|
Artículo 200 | |||||
---|---|---|---|---|---|
Título: | Mathematical modelling and simulation for the drying process of vegetable wholesale by-products in a | ||||
Revista: | Journal of Food Engineering | ||||
Año: | 2003 | ||||
Volumen: | Página Inicio: | 151 | Página Fin: | 160 | |
Autores: |
|
Artículo 201 | |||||
---|---|---|---|---|---|
Título: | Mathematical model of heat transfer and enzyme inactivation in an integrated blancher cooler | ||||
Revista: | Journal of Food Engineering | ||||
Año: | 2003 | ||||
Volumen: | Página Inicio: | 215 | Página Fin: | 225 | |
Autores: |
|
Artículo 202 | |||||
---|---|---|---|---|---|
Título: | Thermophysical properties of medium grain rough rice (LIDO cultivar) at medium and low temperatures | ||||
Revista: | European Food Reearch Technology | ||||
Año: | 2003 | ||||
Volumen: | Página Inicio: | 224 | Página Fin: | 229 | |
Autores: |
|
Artículo 203 | |||||
---|---|---|---|---|---|
Título: | Modelling effective moisture difusivity of rough rice (Lido cultivar) at low drying temperatures | ||||
Revista: | Journal of Food Engineering | ||||
Año: | 2003 | ||||
Volumen: | Página Inicio: | 253 | Página Fin: | 258 | |
Autores: |
|
Artículo 204 | |||||
---|---|---|---|---|---|
Título: | Influence of air recycling on the performance of a continuous rotary dryer for vegetable wholesale by-products | ||||
Revista: | Journal of Food Engineering | ||||
Año: | 2003 | ||||
Volumen: | Página Inicio: | 289 | Página Fin: | 297 | |
Autores: |
|