Ingeniería del Frío y de la Seguridad Alimentaria
Libros.
Artículos
Artículo 205 | |||||
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Título: | Mathematical model of an integrated blancher/cooler | ||||
Revista: | Journal of Food Engineering | ||||
Año: | 2003 | ||||
Volumen: | Página Inicio: | 297 | Página Fin: | 307 | |
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Artículo 206 | |||||
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Título: | Prediction of Bacillus subtilis spore survival after a combined non-isothermal ¿ isothermal heat tre | ||||
Revista: | European Food Research and Technology | ||||
Año: | 2003 | ||||
Volumen: | Página Inicio: | 319 | Página Fin: | 324 | |
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Artículo 207 | |||||
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Título: | Losses by difussion of ascorbic acid during recycled water blanching of potato tissue | ||||
Revista: | Journal of Food Engineering | ||||
Año: | 2002 | ||||
Volumen: | Página Inicio: | 25 | Página Fin: | 30 | |
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Artículo 208 | |||||
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Título: | Influence of air recycling on the performance of a continuous rotary dryer for vegetable wholesale b | ||||
Revista: | Journal of Food Engineering | ||||
Año: | 2002 | ||||
Volumen: | Página Inicio: | 289 | Página Fin: | 297 | |
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Artículo 209 | |||||
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Título: | Characterization of Bacillus cereus isolates from fresh vegetables and refrigerated minimally proces | ||||
Revista: | Food Microbiology | ||||
Año: | 2002 | ||||
Volumen: | Página Inicio: | 491 | Página Fin: | 499 | |
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Artículo 210 | |||||
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Título: | Effect of Different Soluble Solids in the Water on the Ascorbic Acid Losses During Water Blanching of Potato Tissue. | ||||
Revista: | Journal of Food Engineering | ||||
Año: | 2001 | ||||
Volumen: | Página Inicio: | 123 | Página Fin: | 126 | |
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Artículo 211 | |||||
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Título: | Effect of Heat Activation and Inactivation Conditions on Germination and Thermal Resistance parameters of Bacillus Cereus Spores. | ||||
Revista: | International Journal of Food Microbiology. | ||||
Año: | 2001 | ||||
Volumen: | Página Inicio: | 257 | Página Fin: | 264 | |
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Artículo 212 | |||||
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Título: | Effect of Modified Atmosphere Storage on Hazelnut Quality. | ||||
Revista: | Jornal of Food Processing and Preservation. | ||||
Año: | 2001 | ||||
Volumen: | Página Inicio: | 309 | Página Fin: | 321 | |
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Artículo 213 | |||||
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Título: | A Predictive Model of Growth from Spores of Nonproteolytic Clostridium Botulinum in the Prsence of Different CO2 Concentrations as Influenced by Chill Temperature, pH and NaCI. | ||||
Revista: | Food Microbiology | ||||
Año: | 2001 | ||||
Volumen: | Página Inicio: | 453 | Página Fin: | 461 | |
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Artículo 214 | |||||
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Título: | Combined Effect of Nisin, Carvacrol and Thymol on the Viability of Bacillus Cereus Heat-Treated Vege. | ||||
Revista: | Food Sci Technol Int. | ||||
Año: | 2001 | ||||
Volumen: | Página Inicio: | 487 | Página Fin: | 492 | |
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Artículo 215 | |||||
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Título: | INFLUENCE OF DIFFERENT FACTORS ON THE INACTIVATION OF SALMONELLA SEFTENBERG BY PULSED ELECTRIC FIELDS | ||||
Revista: | International Journal of Food Microbiology | ||||
Año: | 2000 | ||||
Volumen: | Página Inicio: | 143 | Página Fin: | 146 | |
Autores: |
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Artículo 216 | |||||
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Título: | GROWTH OF BACILLUS CEREUS IN NATURAL AND ACIDIFIED CARROT SUBSTRATES OVER THE TEMPERATURE RANGE 5-30ºC | ||||
Revista: | Food microbiology | ||||
Año: | 2000 | ||||
Volumen: | Página Inicio: | 605 | Página Fin: | 612 | |
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