Ingeniería del Frío y de la Seguridad Alimentaria

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Artículos

Artículo 205
Título: Mathematical model of an integrated blancher/cooler
Revista: Journal of Food Engineering
Año: 2003
Volumen: Página Inicio: 297Página Fin: 307
Autores:
  • ARROQUI VIDAURRETA , CRISTINA
  • LÓPEZ GÓMEZ, ANTONIO
  • ESNOZ NICUESA, ARTURO
  • VIRSEDA CHAMORRO , PALOMA
Artículo 206
Título: Prediction of Bacillus subtilis spore survival after a combined non-isothermal ¿ isothermal heat tre
Revista: European Food Research and Technology
Año: 2003
Volumen: Página Inicio: 319Página Fin: 324
Autores:
  • PERIAGO BAYONAS , PAULA Mª
  • ESNOZ NICUESA, ARTURO
  • LÓPEZ GÓMEZ, ANTONIO
  • PALOP GÓMEZ, ALFREDO
Artículo 207
Título: Losses by difussion of ascorbic acid during recycled water blanching of potato tissue
Revista: Journal of Food Engineering
Año: 2002
Volumen: Página Inicio: 25Página Fin: 30
Autores:
  • ARROQUI VIDAURRETA , CRISTINA
  • RUMSEY , T.R.
  • LÓPEZ GÓMEZ, ANTONIO
  • VÍRSEDA CHAMORRO , MARÍA PALOMA
Artículo 208
Título: Influence of air recycling on the performance of a continuous rotary dryer for vegetable wholesale b
Revista: Journal of Food Engineering
Año: 2002
Volumen: Página Inicio: 289Página Fin: 297
Autores:
  • IGUAZ GAINZA , ASUNCIÓN
  • LÓPEZ GÓMEZ, ANTONIO
  • VÍRSEDA CHAMORRO , MARÍA PALOMA
Artículo 209
Título: Characterization of Bacillus cereus isolates from fresh vegetables and refrigerated minimally proces
Revista: Food Microbiology
Año: 2002
Volumen: Página Inicio: 491Página Fin: 499
Autores:
  • VALERO , MANUEL
  • HERNÁNDEZ-HERRERO , L.A.
  • FERNÁNDEZ ESCÁMEZ, PABLO SALVADOR
  • SALMERÓN , CRUZ
Artículo 210
Título: Effect of Different Soluble Solids in the Water on the Ascorbic Acid Losses During Water Blanching of Potato Tissue.
Revista: Journal of Food Engineering
Año: 2001
Volumen: Página Inicio: 123Página Fin: 126
Autores:
  • ARROQUI , CRISTINA
  • RUMSEY , T.R.
  • LÓPEZ GÓMEZ, ANTONIO
  • VIRSEDA , PALOMA
Artículo 211
Título: Effect of Heat Activation and Inactivation Conditions on Germination and Thermal Resistance parameters of Bacillus Cereus Spores.
Revista: International Journal of Food Microbiology.
Año: 2001
Volumen: Página Inicio: 257Página Fin: 264
Autores:
  • FERNÁNDEZ , A.
  • OCIO , M.J.
  • FERNÁNDEZ ESCÁMEZ, PABLO SALVADOR
  • MARTÍNEZ , ANTONIO
Artículo 212
Título: Effect of Modified Atmosphere Storage on Hazelnut Quality.
Revista: Jornal of Food Processing and Preservation.
Año: 2001
Volumen: Página Inicio: 309Página Fin: 321
Autores:
  • SAN MARTÍN , MARÍA BEGOÑA
  • FERNÁNDEZ , TERESA
  • ROMERO , AGUSTÍN
  • LÓPEZ GÓMEZ, ANTONIO
Artículo 213
Título: A Predictive Model of Growth from Spores of Nonproteolytic Clostridium Botulinum in the Prsence of Different CO2 Concentrations as Influenced by Chill Temperature, pH and NaCI.
Revista: Food Microbiology
Año: 2001
Volumen: Página Inicio: 453Página Fin: 461
Autores:
  • BARANYI , J.
  • PECK , M.W.
  • FERNÁNDEZ ESCÁMEZ, PABLO SALVADOR
Artículo 214
Título: Combined Effect of Nisin, Carvacrol and Thymol on the Viability of Bacillus Cereus Heat-Treated Vege.
Revista: Food Sci Technol Int.
Año: 2001
Volumen: Página Inicio: 487Página Fin: 492
Autores:
  • PALOP GÓMEZ, ALFREDO
  • FERNÁNDEZ ESCÁMEZ, PABLO SALVADOR
Artículo 215
Título: INFLUENCE OF DIFFERENT FACTORS ON THE INACTIVATION OF SALMONELLA SEFTENBERG BY PULSED ELECTRIC FIELDS
Revista: International Journal of Food Microbiology
Año: 2000
Volumen: Página Inicio: 143Página Fin: 146
Autores:
  • ÁLVAREZ , IGNACIO
  • RASO , JAVIER
  • PALOP GÓMEZ, ALFREDO
  • SALA , FRANCISCO J
Artículo 216
Título: GROWTH OF BACILLUS CEREUS IN NATURAL AND ACIDIFIED CARROT SUBSTRATES OVER THE TEMPERATURE RANGE 5-30ºC
Revista: Food microbiology
Año: 2000
Volumen: Página Inicio: 605Página Fin: 612
Autores:
  • VALERO , MANUEL
  • LEONTIDIS , S
  • FERNÁNDEZ ESCÁMEZ, PABLO SALVADOR
  • MARTÍNEZ , A
  • SALMERÓN , CRUZ