Ingeniería del Frío y de la Seguridad Alimentaria
Libros.
Artículos
Artículo 73 | |||||
---|---|---|---|---|---|
Título: | Carvacrol-loaded chitosan nanoparticles maintain quality of fresh-cut carrots | ||||
Revista: | Innovative Food Science and Emerging Technologies | ||||
Año: | 2017 | ||||
Volumen: | 41 | Página Inicio: | 56 | Página Fin: | 63 |
Autores: |
|
Artículo 74 | |||||
---|---|---|---|---|---|
Título: | Bioinactivation: software for modelling dynamic microbial inactivation | ||||
Revista: | Food Research International | ||||
Año: | 2017 | ||||
Volumen: | 93 | Página Inicio: | 66 | Página Fin: | 74 |
Autores: |
|
Artículo 75 | |||||
---|---|---|---|---|---|
Título: | Use of postharvest UV-B and UV-C radiation treatments to revalorize broccoli byproducts and edible florets | ||||
Revista: | Innovative Food Science and Emerging Technologies | ||||
Año: | 2017 | ||||
Volumen: | 43 | Página Inicio: | 77 | Página Fin: | 83 |
Autores: |
|
Artículo 76 | |||||
---|---|---|---|---|---|
Título: | Effects of UV-B and UV-C combination on phenolic compounds biosynthesis in fresh-cut carrots | ||||
Revista: | Postharvest Biology and Technology | ||||
Año: | 2017 | ||||
Volumen: | 127 | Página Inicio: | 99 | Página Fin: | 104 |
Autores: |
|
Artículo 77 | |||||
---|---|---|---|---|---|
Título: | Nutritional and bioactive compounds of commercialized algae powders used as food supplements | ||||
Revista: | Food Science and Technology International | ||||
Año: | 2017 | ||||
Volumen: | 24 | Página Inicio: | 172 | Página Fin: | 182 |
Autores: |
|
Artículo 78 | |||||
---|---|---|---|---|---|
Título: | Fat and fibre interfere with the dramatic effect that nanoemulsied D-limonene has on the heat resistance of Listeria monocytogenes | ||||
Revista: | Food Microbiology | ||||
Año: | 2017 | ||||
Volumen: | 62 | Página Inicio: | 270 | Página Fin: | 274 |
Autores: |
|
Artículo 79 | |||||
---|---|---|---|---|---|
Título: | Microbial inactivations with hydrolysed lactoferrin and other natural antimicrobials in fresh-cut fennel | ||||
Revista: | LWT-Food Science and Technology | ||||
Año: | 2017 | ||||
Volumen: | 84 | Página Inicio: | 353 | Página Fin: | 358 |
Autores: |
|
Artículo 80 | |||||
---|---|---|---|---|---|
Título: | A functional smoothie from carrots with induced enhanced phenolic content | ||||
Revista: | Food and Bioprocess Technology | ||||
Año: | 2017 | ||||
Volumen: | 10(3) | Página Inicio: | 491 | Página Fin: | 502 |
Autores: |
|
Artículo 81 | |||||
---|---|---|---|---|---|
Título: | Improved quality of a vitamin B12-fortified 'ready to blend' fresh-cut mix salad with chitosan. | ||||
Revista: | Food Science and Technology International. | ||||
Año: | 2017 | ||||
Volumen: | 23 (6) | Página Inicio: | 513 | Página Fin: | 528 |
Autores: |
|
Artículo 82 | |||||
---|---|---|---|---|---|
Título: | Microwave heating modelling of a green smoothie: Effects on glucoraphanin, sulforaphane and S‐methyl cysteine sulfoxide changes during storage | ||||
Revista: | Food Science and Technology International | ||||
Año: | 2017 | ||||
Volumen: | 98(5) | Página Inicio: | 1863 | Página Fin: | 1872 |
Autores: |
|
Artículo 83 | |||||
---|---|---|---|---|---|
Título: | Quality changes and shelf-life prediction of a fresh fruit and vegetable purple smoothie | ||||
Revista: | Food Bioprocess and Technology | ||||
Año: | 2017 | ||||
Volumen: | 10 | Página Inicio: | 1892 | Página Fin: | 1904 |
Autores: |
|
Artículo 84 | |||||
---|---|---|---|---|---|
Título: | Control of native spoilage yeast on dealcoholized red wine by preservatives alone and in binary mixtures | ||||
Revista: | Journal of Food Science | ||||
Año: | 2017 | ||||
Volumen: | 82(9) | Página Inicio: | 2128 | Página Fin: | 2133 |
Autores: |
|