Ingeniería del Frío y de la Seguridad Alimentaria

Libros.

Artículos

Artículo 25
Título: Effects of UV–C on bioactive compounds and quality changes during shelf life of sweet cherry grown under conventional or regulated deficit irrigation
Revista: Scientia Horticulturae
Año: 2020
Volumen: 269Página Inicio: 109398Página Fin: 109398
Autores:
  • MARTÍNEZ HERNÁNDEZ, GINÉS BENITO
  • BLANCO MONTOYA, VÍCTOR
  • BLAYA ROS, PEDRO JOSÉ
  • TORRES SÁNCHEZ, ROQUE
  • DOMINGO MIGUEL, RAFAEL
  • ARTÉS HERNÁNDEZ, FRANCISCO DE ASÍS
Artículo 26
Título: Postharvest quality retention of apricots by using a novel sepiolite–loaded potassium permanganate ethylene scavenger
Revista: Postharvest Biology and Technology
Año: 2020
Volumen: 160Página Inicio: 111061Página Fin: 111061
Autores:
  • ÁLVAREZ HERNÁNDEZ, MARIANELA HAZEL
  • MARTÍNEZ HERNÁNDEZ, GINÉS BENITO
  • AVALOS BELMONTES, FELIPE
  • MIRANDA MOLINA, FRANCISCO DANIEL
  • ARTÉS HERNÁNDEZ, FRANCISCO DE ASÍS
Artículo 27
Título: An innovative active cardboard box for bulk packaging of fresh bell pepper
Revista: Postharvest Biology and Technology
Año: 2020
Volumen: 164Página Inicio: 111171Página Fin: 111171
Autores:
  • BUENDÍA MORENO, LAURA
  • SOTO JOVER, SONIA
  • ROS CHUMILLAS, MARÍA
  • ANTOLINOS LÓPEZ, VERA
  • NAVARRO SEGURA, LAURA
  • SÁNCHEZ MARTÍNEZ, MARÍA JOSÉ
  • MARTÍNEZ HERNÁNDEZ, GINÉS BENITO
  • LÓPEZ GÓMEZ, ANTONIO
Artículo 28
Título: Active cardboard packaging with encapsulated essential oils for enhancing the shelf life of fruit and vegetables
Revista: Frontiers in Nutrition
Año: 2020
Volumen: 7Página Inicio: 559978Página Fin: 559978
Autores:
  • LÓPEZ GÓMEZ, ANTONIO
  • ROS CHUMILLAS, MARÍA
  • BUENDÍA MORENO, LAURA
  • MARTÍNEZ HERNÁNDEZ, GINÉS BENITO
Artículo 29
Título: Innovative cardboard active packaging with a coating including encapsulated essential oils to extend cherry tomato shelf life
Revista: LWT - Food Science and Technology
Año: 2019
Volumen: 116 (10858Página Inicio: 1Página Fin: 8
Autores:
  • BUENDÍA MORENO, LAURA
  • SOTO JOVER, SONIA
  • ROS CHUMILLAS, MARÍA
  • ANTOLINOS LÓPEZ, VERA
  • NAVARRO SEGURA, LAURA
  • SÁNCHEZ MARTÍNEZ, MARÍA JOSÉ
  • MARTÍNEZ HERNÁNDEZ, GINÉS BENITO
  • LÓPEZ GÓMEZ, ANTONIO
Artículo 30
Título: Fresh culinary herbs decontamination with essential oil vapours applied under vacuum conditions
Revista: Postharvest Biology and Technology
Año: 2019
Volumen: 156Página Inicio: 1Página Fin: 8
Autores:
  • LÓPEZ GÓMEZ, ANTONIO
  • ROS CHUMILLAS, MARÍA
  • ANTOLINOS LÓPEZ, VERA
  • BUENDÍA MORENO, LAURA
  • NAVARRO SEGURA, LAURA
  • SÁNCHEZ MARTÍNEZ, MARÍA JOSÉ
  • MARTÍNEZ HERNÁNDEZ, GINÉS BENITO
  • SOTO JOVER, SONIA
Artículo 31
Título: Effect of fresh–cut apples fortification with lycopene microspheres, revalorized from tomato by-products, during shelf life
Revista: Postharvest Biology and Technology
Año: 2019
Volumen: 156Página Inicio: 1Página Fin: 11
Autores:
  • MARTÍNEZ HERNÁNDEZ, GINÉS BENITO
  • CASTILLEJO MONTOYA, NOELIA
  • ARTÉS HERNÁNDEZ, FRANCISCO DE ASÍS
Artículo 32
Título: UV-C pretreatment of fresh-cut faba beans (Vicia faba) for shelf life extension: Effects of domestic microwaving for consumption
Revista: Food Science and Technology International
Año: 2019
Volumen: Página Inicio: 1Página Fin: 11
Autores:
  • COLLADO , ELENA
  • VENZKE KLUG , TÂMMILA
  • MARTÍNEZ HERNÁNDEZ, GINÉS BENITO
  • ARTÉS HERNÁNDEZ, FRANCISCO DE ASÍS
  • MARTÍNEZ SÁNCHEZ, ASCENSIÓN
  • AGUAYO GIMÉNEZ, ENCARNACIÓN PILAR
  • ARTÉS CALERO, FRANCISCO
  • FERNÁNDEZ HERNÁNDEZ, JUAN ANTONIO
  • GÓMEZ DI MARCO , PERLA AZUCENA
Artículo 33
Título: Mathematical modelling of the stress resistance induced in Listeria monocytogenes during dynamic, mild heat treatments
Revista: Food Microbiology
Año: 2019
Volumen: 84Página Inicio: 1Página Fin: 13
Autores:
  • GARRE , ALBERTO
  • GONZÁLEZ-TEJEDOR , GERARDO A.
  • AZNAR SAMPER, MARÍA ARANZAZU
  • FERNÁNDEZ ESCÁMEZ, PABLO SALVADOR
  • EGEA LARROSA, JOSÉ ALBERTO
Artículo 34
Título: Nutritional and quality changes of minimally processed faba (Vicia faba L.) beans during storage: Effects of domestic microwaving
Revista: Postharvest Biology and Technology
Año: 2019
Volumen: 151Página Inicio: 10Página Fin: 18
Autores:
  • COLLADO , ELENA
  • VENZKE KLUG , TÂMMILA
  • MARTÍNEZ HERNÁNDEZ, GINÉS BENITO
  • ARTÉS HERNÁNDEZ, FRANCISCO DE ASÍS
  • MARTÍNEZ SÁNCHEZ, ASCENSIÓN
  • AGUAYO GIMÉNEZ, ENCARNACIÓN PILAR
  • ARTÉS CALERO, FRANCISCO
  • FERNÁNDEZ HERNÁNDEZ, JUAN ANTONIO
  • GÓMEZ DI MARCO , PERLA AZUCENA
Artículo 35
Título: Nutritional and quality changes of minimally processed faba (Vicia faba L.) beans during storage: Effects of domestic microwaving
Revista: Postharvest Biology and Technology
Año: 2019
Volumen: 151Página Inicio: 10Página Fin: 18
Autores:
  • COLLADO MARÍN, ELENA
  • VENZKE KLUG, TÂMMILA
  • MARTÍNEZ HERNÁNDEZ, GINÉS BENITO
  • ARTÉS HERNÁNDEZ, FRANCISCO DE ASÍS
  • MARTÍNEZ SÁNCHEZ, ASCENSIÓN
  • AGUAYO GIMÉNEZ, ENCARNACIÓN PILAR
  • ARTÉS CALERO, FRANCISCO
  • FERNÁNDEZ HERNÁNDEZ, JUAN ANTONIO
  • GÓMEZ DI MARCO, PERLA AZUCENA
Artículo 36
Título: Postharvest quality retention of apricots by using a novel sepiolite–loaded potassium permanganate ethylene scavenger
Revista: Postharvest Biology and Technology
Año: 2019
Volumen: 160Página Inicio: 49Página Fin: 58
Autores:
  • ÁLVAREZ HERNÁNDEZ , MARIANELA HAZEL
  • MARTÍNEZ HERNÁNDEZ, GINÉS BENITO
  • ÁVALOS-BELMONTES , FELIPE
  • MIRANDA MOLINA, FRANCISCO DANIEL
  • ARTÉS HERNÁNDEZ, FRANCISCO DE ASÍS