Ingeniería del Frío y de la Seguridad Alimentaria
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Artículos
Artículo 49 | |||||
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Título: | Effects of á, â and maltosylâcyclodextrins use on the glucoraphanin/sulforaphane system of broccoli juice. | ||||
Revista: | Journal of the Science of Food and Agriculture | ||||
Año: | 2019 | ||||
Volumen: | 99 | Página Inicio: | 941 | Página Fin: | 946 |
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Artículo 50 | |||||
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Título: | Fresh culinary herbs decontamination with essential oil vapours applied under vacuum conditions | ||||
Revista: | Postharvest Biology and Technology | ||||
Año: | 2019 | ||||
Volumen: | 156 | Página Inicio: | 942 | Página Fin: | 950 |
Autores: |
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Artículo 51 | |||||
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Título: | Effects of an active cardboard box using encapsulated essential oils on the tomato shelf life | ||||
Revista: | Food and Bioprocess Technology | ||||
Año: | 2019 | ||||
Volumen: | 12 | Página Inicio: | 1548 | Página Fin: | 1558 |
Autores: |
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Artículo 52 | |||||
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Título: | Effects of an active cardboard box using encapsulated essential oils on the tomato shelf life | ||||
Revista: | Food and Bioprocess Technology | ||||
Año: | 2019 | ||||
Volumen: | 12 | Página Inicio: | 1548 | Página Fin: | 1558 |
Autores: |
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Artículo 53 | |||||
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Título: | Effect of stevia supplementation of kale juice spheres on their quality changes during refrigerated shelf life | ||||
Revista: | Journal of the Science of Food and Agriculture | ||||
Año: | 2019 | ||||
Volumen: | 99 | Página Inicio: | 2384 | Página Fin: | 2392 |
Autores: |
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Artículo 54 | |||||
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Título: | Relevance of the Induced Stress Resistance When identifying the Critical Microorganism for Microbial Risk Assessment | ||||
Revista: | Frontiers in Microbiology | ||||
Año: | 2018 | ||||
Volumen: | 9 | Página Inicio: | 1 | Página Fin: | 10 |
Autores: |
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Artículo 55 | |||||
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Título: | Effect of storage conditions in the response of Listeria monocytogenes in a fresh purple vegetable smoothie compared with an acidified TSB medium | ||||
Revista: | Food Microbiology | ||||
Año: | 2018 | ||||
Volumen: | 72 | Página Inicio: | 98 | Página Fin: | 105 |
Autores: |
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Artículo 56 | |||||
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Título: | Mathematical quantification of the induced stress resistance of microbial populations during non-isothermal stresses | ||||
Revista: | International Journal of Food Microbiology | ||||
Año: | 2018 | ||||
Volumen: | 266 | Página Inicio: | 133 | Página Fin: | 141 |
Autores: |
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Artículo 57 | |||||
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Título: | Nutritional and bioactive compounds of commercialized algae powders used as food supplements | ||||
Revista: | Food Science and Technology International | ||||
Año: | 2018 | ||||
Volumen: | Página Inicio: | 172 | Página Fin: | 182 | |
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Artículo 58 | |||||
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Título: | Ag-chitosan nanocomposites in edible coatings affect the quality of fresh-cut melon | ||||
Revista: | Postharvest Biology and Technology | ||||
Año: | 2018 | ||||
Volumen: | Página Inicio: | 174 | Página Fin: | 184 | |
Autores: |
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Artículo 59 | |||||
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Título: | Optimal characterization of thermal microbial inactivation simulating non-isothermal processes | ||||
Revista: | Food Research International | ||||
Año: | 2018 | ||||
Volumen: | 107 | Página Inicio: | 267 | Página Fin: | 274 |
Autores: |
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Artículo 60 | |||||
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Título: | Bioinactivation FE: A free web application for modelling isothermal and dynamic microbial inactivation | ||||
Revista: | Food Research International | ||||
Año: | 2018 | ||||
Volumen: | 112 | Página Inicio: | 353 | Página Fin: | 360 |
Autores: |
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