Ingeniería del Frío y de la Seguridad Alimentaria
Libros.
Artículos
Artículo 97 | |||||
---|---|---|---|---|---|
Título: | One-step global parameter estimation of kinetic parameters | ||||
Revista: | food research international | ||||
Año: | 2016 | ||||
Volumen: | 89 | Página Inicio: | 614 | Página Fin: | 619 |
Autores: |
|
Artículo 98 | |||||
---|---|---|---|---|---|
Título: | When nanoemulsified, D-limonene reduces Listeria monocytogenes heat resistance about one hundred times. | ||||
Revista: | Food Control | ||||
Año: | 2016 | ||||
Volumen: | 59 | Página Inicio: | 824 | Página Fin: | 828 |
Autores: |
|
Artículo 99 | |||||
---|---|---|---|---|---|
Título: | UV-C and hyperoxia abiotic stresses to improve healthiness of carrots. Study of combined effects. | ||||
Revista: | Journal of Food Science and Technology | ||||
Año: | 2016 | ||||
Volumen: | 53 | Página Inicio: | 3465 | Página Fin: | 3476 |
Autores: |
|
Artículo 100 | |||||
---|---|---|---|---|---|
Título: | Potential use of microwave treatment on fresh-cut carrots: physical, chemical and microbiological aspects | ||||
Revista: | Journal of The Science of Food and Agriculture | ||||
Año: | 2015 | ||||
Volumen: | Página Inicio: | 1 | Página Fin: | 2 | |
Autores: |
|
Artículo 101 | |||||
---|---|---|---|---|---|
Título: | Review: Processing, packaging, and storage of tomato products. Influence on the lycopene content | ||||
Revista: | Food Engineering Reviews | ||||
Año: | 2015 | ||||
Volumen: | Página Inicio: | 1 | Página Fin: | 2 | |
Autores: |
|
Artículo 102 | |||||
---|---|---|---|---|---|
Título: | A PAS domain-containing regulator controls flagella-flagella interactions in C. jejuni. | ||||
Revista: | Frontiers in Microbiology | ||||
Año: | 2015 | ||||
Volumen: | Página Inicio: | 1 | Página Fin: | 10 | |
Autores: |
|
Artículo 103 | |||||
---|---|---|---|---|---|
Título: | Impact of moderate heat, carvacrol and thymol treatments on the viability, injury and stress response of Listeria monocytogenes | ||||
Revista: | BioMed Research International | ||||
Año: | 2015 | ||||
Volumen: | Página Inicio: | 1 | Página Fin: | 10 | |
Autores: |
|
Artículo 104 | |||||
---|---|---|---|---|---|
Título: | Red fresh vegetables smoothies with extended shelf life as an innovative source of health-promoting compounds | ||||
Revista: | Journal of Food Science and Technology | ||||
Año: | 2015 | ||||
Volumen: | Página Inicio: | 1 | Página Fin: | 12 | |
Autores: |
|
Artículo 105 | |||||
---|---|---|---|---|---|
Título: | Comparison of primary models to predict microbial growth by the plate count and absorbance methods | ||||
Revista: | BioMed Research International | ||||
Año: | 2015 | ||||
Volumen: | Página Inicio: | 1 | Página Fin: | 14 | |
Autores: |
|
Artículo 106 | |||||
---|---|---|---|---|---|
Título: | Nutritional quality changes throughout shelf life of fresh-cut kalian-hybrid and Parthenon broccoli as affected by temperature and atmosphere composition | ||||
Revista: | Food Sci. Technol. | ||||
Año: | 2015 | ||||
Volumen: | Página Inicio: | 14 | Página Fin: | 23 | |
Autores: |
|
Artículo 107 | |||||
---|---|---|---|---|---|
Título: | Texture, Oil Adsorption and Safety of the European Style Croquettes Manufactured at Industrial Scale | ||||
Revista: | Food Engineering Reviews | ||||
Año: | 2015 | ||||
Volumen: | 7 | Página Inicio: | 1 | Página Fin: | 25 |
Autores: |
|
Artículo 108 | |||||
---|---|---|---|---|---|
Título: | Radio frequency identification and surface acoustic wave technologies for developing the food intelligent packaging concept | ||||
Revista: | Food Engineering Reviews | ||||
Año: | 2015 | ||||
Volumen: | 7 | Página Inicio: | 11 | Página Fin: | 32 |
Autores: |
|